ΚΟΣΜΟΣ

Ίλον Μασκ σε εργαζόμενους: «Έρχονται δύσκολες στιγμές - Τηλεργασία τέλος»

Ίλον Μασκ σε εργαζόμενους: «Έρχονται δύσκολες στιγμές - Τηλεργασία τέλος»
Ο Ίλον Μασκ απαγορεύει την εξ αποστάσεως εργασία, δηλώνοντας ;oτι περιμένει τους εργαζόμενους στο γραφείο για τουλάχιστον 40 ώρες την εβδομάδα Getty Images via Picture alliance / Contributor

Την επιστροφή στα γραφεία και το τέλος της τηλεργασίας σήμανε ο Ίλον Μασκ για τους εργαζόμενους τους Twitter , προειδοποιώντας τους μάλιστα για τις δύσκολες ημέρες που έρχονται.

Στο πρώτο του άμεσο email στο προσωπικό από τότε που ανέλαβε τα ηνία του κολοσσού, που στάλθηκε αργά χθες το βράδυ (9/11), ανέφερε ότι οι οικονομικές προοπτικές, θα επηρεάσουν μια εταιρεία που εξαρτάται από τη διαφήμιση όπως το Twitter.

Στο ίδιο μήνυμα, ο Μασκ απαγορεύει την εξ αποστάσεως εργασία, δηλώνοντας οτι περιμένει τους εργαζόμενους στο γραφείο για τουλάχιστον 40 ώρες την εβδομάδα.

Θα υπάρχουν όπως διευκρίνισε και εξαιρέσεις που θα εγκρίνονται από τον ίδιο ως νέος επικεφαλής του Twitter.

Το Twitter βρίσκεται υπό την ηγεσία του Μασκ για σχεδόν δύο εβδομάδες, διάστημα κατά το οποίο έχει απολύσει περίπου το μισό εργατικό δυναμικό του και το μεγαλύτερο μέρος της εκτελεστικής του ομάδας.

Παράλληλα, ανέβασε την τιμή για τη συνδρομή στο Twitter Blue στα 8 δολάρια, ενώ είπε στους εργαζόμενους στο email ότι θέλει να δει τις συνδρομές να αντιστοιχούν στο ήμισυ των εσόδων του Twitter.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ