Γαλλία και Βρετανία κοντά σε συμφωνία για τη διέλευση μεταναστών μέσω της Μάγχης
Ανανεώθηκε:
Η Βρετανία και η Γαλλία βρίσκονται σε μία πορεία επίτευξης συμφωνίας πιθανώς μέχρι τη Δευτέρα για την επιτάχυνση των κοινών προσπαθειών τους, προκειμένου οι παράνομοι μετανάστες να σταματήσουν να διασχίζουν επικίνδυνα τη Μάγχη, όπως ανέφερε σήμερα μία βρετανική εφημερίδα.
Η συμφωνία θα αυξήσει σημαντικά τους 200 Γάλλους αστυνομικούς και εθελοντές που επιχειρούν στις ακτές της Μάγχης και στη Γαλλία με στόχο τον εντοπισμό ενός πολύ μεγαλύτερου ποσοστού μεταναστών, αλλά και της υλοποίησης προληπτικών δράσεων, σύμφωνα με την εφημερίδα “The Telegraph”.
Η Γαλλία θα συμφωνήσει σε ένα κοινό κέντρο ελέγχου, όπου και θα σταθμεύουν αξιωματούχοι των βρετανικών μεταναστευτικών υπηρεσιών, όπως ανέφερε το ίδιο δημοσίευμα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ocean Viking: Στο γαλλικό λιμάνι της Τουλόν το πλοίο με τους 230 μετανάστες
Ποιοι δικαιούνται ενίσχυση για τα καύσιμα με voucher ύψους έως 3.000 ευρώ
04:00
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρνούν τα ρολόγια πίσω - Πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά
03:00
e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιες καταβολές θα γίνουν μέχρι την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου
02:00
Τι αλλάζει σε δάνειο, ηλικιακά και εισοδηματικά όρια για το πρόγραμμα «Σπίτι μου 3
01:00