Προεδρικές εκλογές στη Σλοβενία: Προβάδισμα της φιλελεύθερης Μούσαρ δείχνουν οι δημοσκοπήσεις
Ανανεώθηκε:
Στις κάλπες καλούνται και πάλι σήμερα 13 Νοεμβρίου, οι Σλοβένοι για να επιλέξουν τον νέο πρόεδρο της χώρας.
Πρόκειται για τον δεύτερο γύρο μεταξύ των δύο επικρατέστερων υποψηφίων καθώς κανείς δεν εξασφάλισε επαρκή στήριξη για να κερδίσει από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών που διεξήχθη πριν από τρεις εβδομάδες.
Ο δεξιός, πρώην υπουργός Εξωτερικών Ανζέ Λόγκαρ ήταν αυτός που συγκέντρωσε το υψηλότερο ποσοστό στις 23 Οκτωβρίου.
Ωστόσο, η αντίπαλός του, η φιλελεύθερη δικηγόρος Νατάσα Πιρτς Μούσαρ φαίνεται να έχει το προβάδισμα αυτή τη φορά, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.
Εάν κερδίσει η Πιρτς Μούσαρ, θα είναι η πρώτη γυναίκα στην προεδρία της Σλοβενίας. Σχεδόν 1,7 εκατ. ψηφοφόροι καλούνται να προσέλθουν σήμερα στις κάλπες, οι οποίες ανοίγουν στις 7 το πρωί (08.00 ώρα Ελλάδας) και κλείνουν στις 7 το απόγευμα. Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται το βράδυ της Κυριακής (13/11).
Alpha Bank: Εξωστρέφεια, καινοτόμες υπηρεσίες, bancassurance και στο βάθος… νέες εξαγορές
07:50
Σύγκρουση μηχανής με φορτηγάκι στη Βασιλίσσης Σοφίας - Στο νοσοκομείο ο οδηγός της μοτοσικλέτας
07:47
Νέος γύρος συνομιλιών ΗΠΑ - Ρωσίας για το ουκρανικό το Σαββατοκύριακο στο Μαϊάμι
07:45
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Είναι η φυλακή ο χώρος που θα «μάθει» μία 16χρονη;
07:45