Τηλεφωνική επικοινωνία Νετανιάχου-Ερντογάν για την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη
Ανανεώθηκε:
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα Πέμπτη (17/11) ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου με τον Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τουρκικής Προεδρίας ο Νετανιάχου εξέφρασε την λύπη του στον Τούρκο Πρόεδρο για το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη.
Ο Ταγίπ Ερντογάν ευχαρίστησε τον Νετανιάχου εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο 2 ισραηλινών στην δυτική όχθη από επίθεση με μαχαίρι.
Ο Ερντογάν ευχήθηκε επίσης στο Νετανιάχου τα πρόσφατα εκλογικά αποτελέσματα να φέρουν σταθερότητα τόσο στην περιοχή όσο και στις σχέσεις Τουρκίας και Ισραήλ.
Ο Ερντογάν τόνισε πως είναι προς το συμφέρον και των δύο χωρών η ενδυνάμωση των σχέσεών τους και η κοινή ειρηνική συμπόρευση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ερντογάν: Μπορούμε να επανεξετάσουμε τις σχέσεις μας με κάποιες χώρες μετά από τις εκλογές
Στην Αθήνα την Παρασκευή ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ
Μπάιντεν προς Νετανιάχου: Ισχυρότερη από ποτέ η συμμαχία ΗΠΑ-Ισραήλ
Τηλεφωνική επικοινωνία Μπλίνκεν-Αμπάς μετά τη νίκη Νετανιάχου
Συνελήφθη 51χρονος για διάρρηξη ΑΤΜ στο Περιστέρι - Πάνω από 80.000 ευρώ η λεία του
19:28
Παρουσία Τραμπ η κλήρωση για το Μουντιάλ του 2026 - Του απονεμήθηκε βραβείο ειρήνης (vid)
19:18
Στα «άκρα» κυβέρνηση και αγρότες μετά τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη - Κλιμάκωση στα μπλόκα
19:10
Ο πρέσβης των ΗΠΑ Τσαρλς Κούσνερ ζήτησε να δει τον Σαρκοζί στη φυλακή αποκαλύπτει το Reuters
19:09