Προειδοποιήσεις των ΗΠΑ για το μέλλον της Ουκρανίας
Αν δεν βοηθηθεί η Ουκρανία να διασφαλίσει το μέλλον της, αυτό θα οδηγήσει σε έναν κόσμο τυραννίας και χάους, τόνισε ο υπουργός Αμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών Λόιντ Οστιν.
Σε ομιλία του σχετικά με το διακύβευμα του πολέμου στην Ουκρανία για την διεθνή κοινότητα, αναφέρθηκε ακόμη στο ζήτημα του πυρηνικού κινδύνου.
Πιο συγκεκριμένα, κατά την πλέον ισχυρή και απερίφραστη τοποθέτησή του από την έναρξη της ρωσικής επίθεσης κατά της Ουκρανίας, ο αμερικανός υπουργός Αμυνας προειδοποίησε επίσης κατά την διάρκεια των εργασιών φόρουμ ασφαλείας στον Καναδά για τον κίνδυνο παγκόσμιας διασποράς των πυρηνικών όπλων.
«Οι αυταρχικοί ηγέτες φίλοι του Πούτιν παρακολουθούν. Και μπορεί να συμπεράνουν ότι η απόκτηση πυρηνικών όπλων θα τους δώσει "άδεια κυνηγιού". Και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μία επικίνδυνη σπείρα πυρηνικής διασποράς», είπε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ουκρανικό: Η Πολωνία απαγόρευσε την είσοδο στον Λαβρόφ – Οργή στη Ρωσία
Πόλεμος Ουκρανία: Συνάντηση Ζελένσκι-Σούνακ στο Κίεβο
Ουκρανία: Ο πόλεμος θα μπορούσε να τελειώσει μέχρι την άνοιξη, λέει ο υφυπουργός Άμυνας
Συντάξεις κύριες και επικουρικές Ιανουαρίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες που θα καταβληθούν
06:00
Άνοιξαν οι αιτήσεις για αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς από την ΔΥΠΑ
05:00
Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων: Την Πέμπτη 11/12 κάνει πρεμιέρα - Τι πρέπει να γνωρίζετε
04:00
Πράσινα τιμολόγια Δεκεμβρίου: Πού κυμαίνονται - Δείτε τις τιμές των παρόχων
03:00