ΚΟΣΜΟΣ

Ο Κάνιε Γουεστ ζήτησε από τον Τραμπ να είναι αντιπρόεδρός του

Ο Κάνιε Γουεστ ζήτησε από τον Τραμπ να είναι αντιπρόεδρός του
Ο μουσικός, σχεδιαστής ρούχων και τέως σύζυγος της τηλεπερσόνας Καρντάσιαν έχει ανοιχτά ταχθεί στο πλευρό του πρώην Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ

Ο Ye, κατά κόσμον Κάνιε Γουέστ, είναι γνωστός για την μουσική του, για την σειρά ρούχων του και κυρίως για το ότι υπήρξε σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν.

Από το 2020 ο μουσικός, σχεδιαστής ρούχων και τέως σύζυγος της τηλεπερσόνας Καρντάσιαν έχει ανοιχτά ταχθεί στο πλευρό του πρώην Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Tην Παρασκευή (25/11) τα αμερικανικά μέσα, και όχι μόνο τα σκανδαλοθηρικά, παρουσιάζουν μία είδηση την οποία το επιτελείο του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ δεν διαψεύδει.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Ye, υπήρξε συνάντηση των δύο ανδρών στην πολυτελή κατοικία των Τραμπ στο Μαρ α Λάγκο στην οποία ο καλλιτέχνης ούτε λίγο ούτε πολύ ανακοίνωσε, στον πρώην Πρόεδρο και εν νέου υποψήφιο για το οβάλ γραφείο το 2024 (εάν του δοθεί το χρίσμα από τους Συντηρητικούς), πως σκοπεύει να βάλει και ο ίδιος υποψηφιότητα για Πρόεδρος και του πρότεινε να ενώσουν τις δυνάμεις τους και ο πρώην Πρόεδρος να σταθεί στο πλευρό του ως ο αντιπρόεδρός του…

Σύμφωνα με τον Ye, ο οποίος έδωσε στην δημοσιότητα και σχετικό βίντεο στο οποίο περιγράφει αναλυτικά την συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ, ο πρώην Πρόεδρος στο άκουσμα της πρότασής του εκνευρίστηκε και ξεκίνησε να του φωνάζει: «Θα χάσεις, θα χάσεις!». Ο ράπερ σημειώνει στο βίντεο πως απάντησε στον πρώην Πρόεδρο: «Ώπα Τραμπ, μιλάς στον Ye».

Εκτός από το συγκεκριμένο περιστατικό στο βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα ο Ye υπάρχει και ένα νέο γραφικό με τίτλο «Ye 2024» με θαλασσί φόντο με οποίο ο καλλιτέχνης προαναγκέλει πως θα διεκδικήσει την Προεδρία.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά καθώς και το 2020 είχε για μικρό χρονικό διάστημα θέσει υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος, την οποία και απέσυρε στηρίζοντας τον Τραμπ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ