Γαλλία: Επίδομα καυσίμων 100 ευρώ στους οικονομικά ασθενέστερους
Ανανεώθηκε:
Η πρωθυπουργός της Γαλλίας, Ελιζαμπέτ Μπορν, ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη (7/12) την παροχή ενός «επιδόματος καυσίμων» ύψους 100 ευρώ στους «ασθενέστερους οικονομικά Γάλλους που χρειάζονται το αυτοκίνητό τους για να πάνε στη δουλειά τους».
Η βοήθεια αυτή αφορά «περίπου τα μισά νοικοκυριά», υπογράμμισε η πρωθυπουργός μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό RTL και σημείωσε ότι οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν τη σχετική αίτηση ηλεκτρονικά, δηλώνοντας την πινακίδα του αυτοκινήτου τους και καταθέτοντας ένορκη βεβαίωση ότι χρειάζονται το αυτοκίνητό τους για να φτάσουν στον τόπο εργασίας τους.
Σημειώνεται ότι αυτή η στοχευμένη και εφάπαξ ενίσχυση διαδέχεται την ισχύουσα στη Γαλλία «έκπτωση στην αντλία», η οποία προορίζεται να εξαφανιστεί στο τέλος του έτους με αποτέλεσμα να αναμένονται αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Μακρόν σε επιχείρηση καθησυχασμού των Γάλλων για διακοπές ρεύματος
Γαλλία: Όλο και πιο κοντά έρχεται ένα μεγάλο εθελούσιο black out
Επίδομα αδείας: Μέχρι πότε πρέπει να καταβληθεί στους εργαζομένους
03:00
Πότε πάει... διακοπές ο Δακτύλιος της Αθήνας - Ποιες περιοχές αφορά
02:00
Τα «όπλα» των ενοικιαστών όταν οι ιδιοκτήτες ζητούν αύξηση ενοικίου
01:00
Επίδομα γέννησης: Ποιοι δήμοι παρέχουν από 1.000 έως 15.000 ευρώ
00:30