Μασκ: Ανέβηκε η μετοχή της Tesla και πήρε πίσω τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο
Ο Ίλον Μασκ ξαναπήρε πίσω τον «τίτλο» του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, αφού τον έχασε μόνο για λίγα λεπτά εξαιτίας της απότομης πτώσης της μετοχής της εταιρείας ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.
Ο Μπερνάρ Αρνό, ο πρόεδρος της εταιρείας ειδών πολυτελείας LVMH κράτησε για λίγο τον τίτλο αλλά ξαναέπεσε στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, έχοντας προσωπική περιουσία 185,3 δισεκ. δολαρίων.
Ο Μασκ ήταν πρώτος στη λίστα από τον Σεπτέμβριο του 2021, αφού εκτόπισε τον ιδρυτή της Amazon.com, Τζεφ Μπέζος. Η προσωπική περιουσία του υπολογίζεται στα 185,7 δισεκ. δολάρια.
Η μετοχή της Tesla, η οποία έχει απολέσει πάνω από το 47% της αξίας της αφότου ο Μασκ προχώρησε στην εξαγορά του Twitter, υποχωρεί σήμερα κατά 2,7%. Η περιουσία του Μασκ έχει μειωθεί κατά περίπου 70 δισεκ. δολάρια αφότου πρότεινε να αγοράσει το Twitter, τον περασμένο Απρίλιο.
Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στα διόδια Ελευσίνας από τους εκδρομείς της Πρωτομαγιάς (vid)
11:05
Από το Σικάγο, στην Καισαριανή και την Κούβα: Τα μεγάλα γεγονότα που έχουν συνδεθεί με την Πρωτομαγιά
10:56
Οι ΗΠΑ «καταδικάζουν» τον στολίσκο Global Sumud Flotilla: «Υπονομεύει το σχέδιο Τραμπ»
10:46
Απάντηση Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε Μαρτίνεθ: «Είσαι ψεύτης - Καμία δικαιολογία για διαιτησία»
10:37