Λονδίνο: Νεκρή η 33χρονη που ποδοπατήθηκε σε συναυλία
Ανανεώθηκε:
Κατέληξε και μια 33χρονη, η οποία ποδοπατήθηκε σε συναυλία του τραγουδιστή Asake στο Brixton του Λονδίνου που διεξήχθη την Πέμπτη (15/12), ενώ άλλες δύο γυναίκες, ηλικίας 21 και 23 ετών, συνεχίζουν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Το περιστατικό προκλήθηκε όταν «μεγάλος αριθμός θαυμαστών», με βάση την ενημέρωση της μητροπολιτικής αστυνομίας, προσπάθησε να παραβιάσει την είσοδο για να εισέλθει στον χώρο της συναυλίας.
Σύμφωνα με την Daily Mirror, η συναυλία ακυρώθηκε υπό τις αποδοκιμασίες των θεατών, με τους οργανωτές να ανακοινώνουν από τη σκηνή: «3.000 άνθρωποι παραβίασαν τις πόρτες απ' έξω και για λόγους ασφαλείας πρέπει να βάλουμε τέλος στο θέαμα».
«Ακούστε, για την ασφάλειά σας, για την ασφάλειά σας, ακούστε, σας παρακαλώ. Για τη δική σας ασφάλεια, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ. Υπάρχουν άνθρωποι που παραβίασαν τις πόρτες. Μπήκαν μέσα και η ασφάλεια προσπαθεί να το αντιμετωπίσει», επανέλαβε η ομάδα των οργανωτών, αναφέρεται στην εφημερίδα.
Βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitter απεικονίζει το πλήθος να γεμίζει τον δρόμο έξω από την είσοδο της συναυλίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λονδίνο: Πυρκαγιά σε πολυτελές εστιατόριο με εκατοντάδες πελάτες
Βρετανία: Σε κρίσιμη κατάσταση τέσσερις άνθρωποι μετά από ποδοπάτημα σε συναυλία
Λονδίνο: Αστυνομικοί εισέβαλαν σε γκαλερί για να συλλάβουν...έργο τέχνης
Τραμπ: «Ο πόλεμος στο Ιράν θα τελειώσει πολύ σύντομα - Μπορούμε να τα πούμε από το τηλέφωνο»
18:34
Εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου: Ένα τρελό άτομο προσπάθησε να δολοφονήσει τον πρόεδρο
18:31
Η Χίος «έτρεξε για τον Αυτισμό» - 1200 άτομα όλων των ηλικιών έστειλαν το δικό τους μήνυμα
18:22
Συνάντηση Μητσοτάκη με Τερέζα Ριμπέρα και τον ΠτΔ Κωνσταντίνο Τασούλα
18:10