Ιράκ: Επτά αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε ενέδρα του Ισλαμικού Κράτους
Τουλάχιστον επτά μέλη της ιρακινής ομοσπονδιακής αστυνομίας, συμπεριλαμβανομένου ενός αξιωματικού, σκοτώθηκαν στο Βόρειο Ιράκ σε επίθεση που αποδίδεται σε τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ).
Η επίθεση σημειώθηκε σήμερα Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, κατά του οχήματος που τους μετέφερε, δήλωσαν δύο πηγές από τις αστυνομικές δυνάμεις στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Μετά την έκρηξη βόμβας ακολούθησε «άμεση επίθεση με ελαφρύ οπλισμό» κοντά στο χωριό Χαλάλ αλ-Ματάρ, έξω από το Κιρκούκ, όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο αξιωματικός της ομοσπονδιακής αστυνομίας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, αποδίδοντας την ενέδρα στο Ισλαμικό Κράτος, για την οποία δεν έχει υπάρξει ακόμα ανάληψη ευθύνης.
«Ένας επιτιθέμενος σκοτώθηκε και αναζητούμε τους υπόλοιπους», δήλωσε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι δύο ακόμα αστυνομικοί τραυματίστηκαν.
Στη Βαγδάτη, αξιωματούχος του υπουργείου Εσωτερικών επιβεβαίωσε την επίθεση, κάνοντας λόγο για επτά νεκρούς μεταξύ των αστυνομικών, συμπεριλαμβανομένου ενός αξιωματικού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συρία: Δύο ηγετικά στελέχη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος σκοτώθηκαν σε αμερικανική επιδρομή
Παρίσι: Ισόβια κάθειρξη για τρίτη φορά στον τζιχαντιστή Ρασίντ Κασίμ
ΕΝΦΙΑ: Αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού - Από την Ηλεκτρονική Ταυτότητα τα στοιχεία των ακινήτων
02:00
Επίδομα αδείας: Μέχρι πότε πρέπει να το καταβάλουν οι εργοδότες - Πώς θα το υπολογίσετε online
01:00
Ψηφιακή Κάρτα Εργασία: Οι πέντε νέοι κλάδοι στους οποίους εφαρμόζεται - Τι δείχνουν οι αριθμοί
00:30
Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ ενισχύουν τη στρατιωτική δύναμη για την παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας
23:57