ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Διανομέας της Amazon κάνει «πατινάζ» για να παραδώσει δέμα

Βρετανία: Διανομέας της Amazon κάνει «πατινάζ» για να παραδώσει δέμα
Ο διανομέας από την πλευρά του τόνισε ότι «έβγαζα ένα βίντεο ενημερώνοντας τους διευθυντές μου ότι δεν είναι ασφαλές να οδηγείς υπό αυτές τις συνθήκες» Screen grab / what's the channel / Youtube

Ένα βίντεο έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, με έναν εργαζόμενο διανομέα της Amazon να κατεβαίνει κάνοντας πατινάζ έναν παγωμένο λόφο στην περιοχή Νιούτον Άμποτ της Βρετανίας, προκειμένου να παραδώσει ένα δέμα.

Ειδικότερα, ο Σκοτ Κρίστι, το άτομο που τράβηξε το εν λόγω βίντεο στις 17 Δεκεμβρίου, δήλωσε πως «είδαμε πόσο αφοσιωμένος ήταν στο να διασφαλίσει ότι όλα τα δέματα θα παραδοθούν. Είναι απίστευτο και πιστεύουμε ότι χρειάζεται κάποια σαφή αναγνώριση από την Amazon για τη σκληρή δουλειά που κατέβαλε».

Συμπλήρωσε, μάλιστα ότι «είχε ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του και μοιράστηκε ένα- δυο γέλια με όλους μας όταν έφτασε στο τέλος του δρόμου».


Μια λιγότερο αστεία προσέγγιση είχε ο διανομέας, μόλις συνειδητοποίησε ότι έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο, αναφέροντας ότι «ο τρελός οδηγός ντελίβερι ήμουν εγώ.»

Ωστόσο, τόνισε ότι «εδώ έχετε το βίντεο από άλλη οπτική γωνία. Ταυτόχρονα έβγαζα ένα βίντεο ενημερώνοντας τους διευθυντές μου ότι δεν είναι ασφαλές να οδηγείς υπό αυτές τις συνθήκες. Διάβαζα για όλη την κατάσταση εκεί κάτω και έμεινα έκπληκτος όταν είδα το βίντεο με εμένα να προσπαθώ να κατέβω στο λόφο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ