ΚΟΣΜΟΣ

Θάνατος Πελέ: Το ιατρικό ανακοινωθέν για την αιτία θανάτου του «βασιλιά της μπάλας»

Θάνατος Πελέ: Το ιατρικό ανακοινωθέν για την αιτία θανάτου του «βασιλιά της μπάλας»
H υγεία του Πελέ που νοσηλευόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα, παρουσίαζε επιδείνωση μέρα με την ημέρα AP Photo / Alexander Zemlianichenko, File

Την αιτία θανάτου του 82χρονου «θρύλου» της μπάλας, Πελέ που έφυγε την Πέμπτη (29/12) από τη ζωή, ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία, αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν.

Όπως φαίνεται, η ανεπάρκεια των ζωτικών του οργάνων που παρουσίαζε επιδείνωση μέρα με την ημέρα ήταν η αιτία θανάτου του.

«Ο Πελέ πέθανε στις 15:27 τοπική ώρα λόγω πολλαπλής ανεπάρκειας των οργάνων του, που προκλήθηκε από τον καρκίνο του παχέους εντέρου», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν.

Λίγη ώρα μετά από τον θάνατό του, η κόρη του Κέλι Νασιμέντο, θέλοντας να πει το δικό της αντίο στον πατέρα της, ανέβασε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία όπου είναι όλη η οικογένεια στο δωμάτιο του νοσοκομείου πάνω από το κρεβάτι του, απλώνοντας τα χέρια τους στα δικά του.

«Ό,τι είμαστε χάρη σε εσένα. Σε αγαπάμε άπειρα. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε χαρακτηριστικά στη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

https://www.instagram.com/p/Cmw0NoRJEUm/?utm_source=ig_web_copy_link

ΔΗΜΟΦΙΛΗ