ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Πανικός σε σούπερ μάρκετ για ισοτονικό ποτό που προωθούν YouTubers

Βρετανία: Πανικός σε σούπερ μάρκετ για ισοτονικό ποτό που προωθούν YouTubers
Εκατοντάδες άτομα όρμησαν στα καταστήματα και με σπρωξίματα προσπάθησαν να προλάβουν να προμηθευτούν τα ποτά Screen grab / twitter

Η κυκλοφορία ενός ισοτονικού ποτού που δημιουργήθηκε από δύο αστέρια του YouTube δημιούργησε χαοτικές σκηνές σε ορισμένα σούπερ μάρκετ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πρόκειται για ένα αθλητικό ποτό που προωθείται ως «φυσικά αρωματισμένο ρόφημα με 10% νερό καρύδας, BCAA, αντιοξειδωτικά και ηλεκτρολύτες» και διατίθενται σε μια σειρά από διαφορετικές γεύσεις.

Δημιουργείται και διατίθεται στην αγορά από την Prime Hydration, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από ζευγάρι YouTubers με σχεδόν 40 εκατομ. εγγεγραμμένους χρήστες.

Το ποτό κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στα καταστήματα Aldi και ανακοινώθηκε οι πελάτες μπορούσαν να αγοράσουν μέχρι τρία μπουκάλια, αντί 1,99 λίρες ως προσφορά.

Η εταιρεία είχε πει πως το απόθεμα ήταν περιορισμένο και δεν θα αναπληρωθεί αμέσως.

Στη συνέχεια εκατοντάδες πολίτες ρωτούσαν στο Twitter την ώρα που θα παραδίδονταν τα ποτά στα καταστήματα.

Όταν άνοιξαν, εκατοντάδες άτομα, όρμησαν μέσα και με σπρωξίματα έτρεχαν να προλάβουν να προμηθευτούν τα ποτά.

«Λυπούμαστε που ορισμένοι πελάτες δεν μπόρεσαν να πάρουν αυτό το προϊόν στα χέρια τους, ωστόσο, η ζήτηση ήταν εξαιρετικά υψηλή», είπε εκπρόσωπος της Aldi .

«Περιορίσαμε τις αγορές σε μία από κάθε είδος ανά πελάτη, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι πελάτες να έχουν την ευκαιρία να την αγοράσουν», πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ