Βέλγιο: Συναγερμός για ρέιβ πάρτι 4.000 ατόμων την Πρωτοχρονιά
Ανανεώθηκε:
Από το Βέλγιο αλλά και όλη την Ευρώπη, κατέφτασαν οι χιλιάδες συμμετέχοντες του πάρτι στην περιοχή Σομφρέτ, του Ναμούρ της Βαλλωνίας, το οποίο κινητοποίησε τις βελγικές αρχές την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς .
Στο πάρτι συμμετείχαν περίπου 4.000 άτομα σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, Ετιέν Μπερτράν , αναφέρει το δίκτυο rtbf .
Οι συμμετέχοντες, οι οποίοι έφτασαν τόσο από το Βέλγιο αλλά και άλλα μέρη της Ευρώπης, είχαν συγκεντρωθεί σε αποθήκη στο πάρκο οικονομικής δραστηριότητας του Οικονομικού Γραφείου του Ναμούρ.
Όπως αναφέρουν τα βελγικά μέσα, αντέδρασαν στην χρεοκοπία της αστυνομίας, η οποία προτάθηκε από άλλες περιοχές καθώς και από την πυροσβεστική. Ιδιαίτερη ανησυχία προκλήθηκε από τη χρήση πυροτεχνημάτων για την έλευση του νέου έτους, λόγω του ότι σε κοντινή απόσταση βρίσκεται επιχείρηση με επικίνδυνα υλικά και υπήρχε κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος. Ωστόσο, δεν σημειώθηκε κάποιο περιστατικό.
Το ρέιβ πάρτι τελικά ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν οι συμμετέχοντες αποχώρησαν, και διενεργείται έρευνα για τον εντοπισμό των διοργανωτών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βέλγιο: Συνελήφθησαν στρατιώτες με πυρομαχικά δίπλα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Βέλγιο: Απεργία στη Ryanair με καθηλωμένα δεκάδες αεροπλάνα
Ιρανικοί πύραυλοι απειλούν τον Περσικό Κόλπο - Προειδοποιήσεις από συμμάχους των ΗΠΑ
19:34
Ουκρανία: Ρωσικό drone χτύπησε λεωφορείο με εργάτες ορυχείου - Τουλάχιστον 12 νεκροί
19:24
Ο διαδηλωτής Ερφάν Σολτανί στο Ιράν αφέθηκε ελεύθερος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του
19:14
Αναχώρησε με 65 λεπτά καθυστέρηση το IC 57 - Επανήλθε η ηλεκτροδότηση μετά την πυρκαγιά στη Σίνδο
19:10