ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Χάρι: Η συνάντησή του με μέντιουμ και το «μήνυμα» από την Νταϊάνα

Πρίγκιπας Χάρι: Η συνάντησή του με μέντιουμ και το «μήνυμα» από την Νταϊάνα
Tη συνάντησή του με μέντιουμ και το μήνυμα που έλαβε από τη μητέρα του Νταϊάνα, περιγράφει στην αυτοβιογραφία του ο πρίγκιπας Χάρι

Στην πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία του με τον τίτλο «Spare», ο πρίγκιπας Χάρι περιγράφει πώς η θλίψη του για τον θάνατο της μητέρας του, Νταϊάνα, πριγκίπισσας της Ουαλίας, τον οδήγησε να ζητήσει βοήθεια από μια γυναίκα που «είχε δυνάμεις» και μπορούσε να του μεταδώσει ένα μήνυμα.

Ο Χάρι υποστήριξε ότι το μέντιουμ του μετέφερε ότι η μητέρα του, που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997 όταν ο ίδιος ήταν 12 ετών, είπε πως ο γιος της, «ζει τη ζωή που ήθελε για σένα και που εκείνη δεν μπόρεσε να ζήσει».

Στο βιβλίο του ο Χάρι σύμφωνα με τον Guardian δεν αναφέρει πότε και πού έγινε η συνάντηση με το μέντιουμ, ούτε κατονομάζει τη γυναίκα, ωστόσο γράφει ότι του την συνέστησαν έμπιστοι φίλοι.

«Τη στιγμή που καθίσαμε μαζί», γράφει, «ένιωσα μια ενέργεια γύρω της».

«Η μητέρα σου είναι μαζί σου», του είπε η πνευματίστρια, με τον Χάρι να της απαντά: «Το ξέρω. Το ένιωσα».

Η γυναίκα, γράφει ο Χάρι, του είπε ότι η μητέρα του ήταν μαζί του «αυτή τη στιγμή». με τον πρίγκιπα να περιγράφει ότι τα μάτια του βούρκωσαν.

Η γυναίκα είπε στον Χάρι ότι η μητέρα του «νιώθει τη σύγχυσή σου», ότι ήξερε ότι είχε «τόσες πολλές ερωτήσεις» και ότι οι απαντήσεις θα έρθουν εγκαίρως.

Ο Χάρι, στο βιβλίο του γράφει ότι ήθελε να πιστέψει τη γυναίκα αλλά χρειαζόταν «απόδειξη. Ένα σημάδι. Οτιδήποτε».

Αυτό το σημάδι του έδωσε η γυναίκα όταν του είπε μια ιστορία στο χριστουγεννιάτικο δέντρο την οποία η μητέρα του τη γνώριζε επειδή «ήταν εκεί».

Η γυναίκα ισχυρίστηκε, ότι η Νταϊάνα είδε τον εγγονό της και γιο του Χάρι, Άρτσι να σπάει κατά λάθος μια χριστουγεννιάτικη μπάλα με τη μορφή της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ Β'.

Η γυναίκα, γράφει, επανέλαβε ότι η μητέρα του ήταν εκεί όταν συνέβη το περιστατικό, λέγοντας:

«Η μητέρα σου λέει… κάτι για χριστουγεννιάτικο στολίδι; Έπεσε; Έσπασε;»

Ο Χάρι είπε: «Ο Άρτσι προσπάθησε να το φτιάξει».

«Η μητέρα σου λέει ότι γέλασε πολύ με αυτό», του απάντησε, όπως γράφει, το μέντιουμ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ