ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: «Φωνές» για κατάσχεση περιουσιών όσων «δυσφημούν» το στρατό

Ρωσία: «Φωνές» για κατάσχεση περιουσιών όσων «δυσφημούν» το στρατό
Ο πρόεδρος της κρατικής Δούμας, ονόματι Βιατσέσλαβ Βόλοντιν, εισηγείται την κατάσχεση περιουσιών και πόρων όσων δυσφημίζουν τον στρατό της Ρωσίας ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ο πρόεδρος της κρατικής Δούμας, ονόματι Βιατσέσλαβ Βόλοντιν, εισηγείται την κατάσχεση περιουσιών και πόρων όσων δυσφημίζουν τον στρατό της Ρωσίας.

Ο Βιατσέσλαβ Βόλοντιν, είναι στενός σύμμαχος του ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και προκειμένου να δείξει δημόσια τη θέση του και την συμπαράστασή του στον Ρώσο πρόεδρο, προτείνει μία ακραία μέθοδο προκειμένου να κλείσουν «τα στόματα» σε όσους εναντιώνονται στον πόλεμο που διεξάγεται στην Ουκρανία σχεδόν εδώ κι ένα χρόνο.

Ειδικότερα, πρότεινε σήμερα Παρασκευή (13/01) να κατάσχονται οι περιουσίες ή οι πόροι Ρώσων οι οποίοι δυσφημίζουν τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας κι εναντιώνονται στον πόλεμο στην Ουκρανία, ο οποίος οδεύει να συμπληρώσει έντεκα μήνες.

Ο Βιατσέσλαβ Βόλοντιν, ο πρόεδρος της κρατικής Δούμας (της κάτω Βουλής της Ρωσίας), έκρινε ότι τα ισχύοντα μέτρα, που περιλαμβάνουν την επιβολή βαριών προστίμων σε όσους εκφράζονται εναντίον αυτής που το Κρεμλίνο αποκαλεί «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» στην Ουκρανία, δεν είναι αρκετά αυστηρά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ