Στα όρια της Ράκα μπήκε ο συριακός στρατός
Στα όρια της επαρχίας Ράκα στη Συρία εισήλθε ο στρατός της χώρας έχοντας την υποστήριξη της ρωσικής αεροπορίας, στο πλαίσιο επίθεσης που πραγματοποιήθηκε κατά δυνάμεων του Ισλαμικού Κράτους.
Την είδηση επιβεβαιώνει το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαωμάτων. Οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές έπληξαν στόχους στις ανατολικές περιοχές της επαρχίας Χάμα, οι οποίες βρίσκονται υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών, σε κοντινή απόσταση από τη Ράκα χθες.
Η πόλη της Ράκα είναι η "εκ των πραγμάτων" πρωτεύουσα του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, την οποία και στοχεύουν οι στρατιωτικές επιχειρήσεις της Δύσης μαζί με τη Μοσούλη στο Ιράκ.
Διαβάστε ακόμα:
Ξεκίνησε η επιχείρηση ανακατάληψης της Ράκα από τους Κούρδους της Συρίας
ΧΡΗΜΑ
Τσάπαλος: Πριν το Πάσχα οι πρώτεςς πληρωμές του Fuel Pass - Οι προϋποθέσεις
12:00
ΚΟΣΜΟΣ
Μαρούσι: «Ακούσαμε καβγά πριν την πτώση από το μπαλκόνι» λέει μάρτυρας - Χειρουργήθηκε η 27χρονη - «Σφίγγα» ο σύζυγός της
11:52
CULTURE
Νέες τρυφερές φωτογραφίες για Τζένιφερ Άνιστον και Τζιμ Κέρτις με αφορμή τις διακόπες του Πάσχα (pics)
11:49
ΕΛΛΑΔΑ
Οικογένεια αγριογούρουνων βγήκε «σεργιάνι» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (vid)
11:37
ΕΛΛΑΔΑ