Στους τέσσερις οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Γαλλία
Τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και 24 έχουν τραυματιστεί από την έναρξη των πλημμυρών στη Γαλλία, ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς, αυξάνοντας τον προηγούμενο απολογισμό των δύο νεκρών.
Χιλιάδες κάτοικοι εγκατέλειψαν τις εστίες τους, κυρίως στην περιφέρεια του Παρισιού, πρόσθεσε ο Βαλς.
Πάντως σήμερα για πρώτη φορά την τελευταία εβδομάδα έπεσε κάτω από τα 6,07 μ. μέτρα η στάθμη του νερού στον Σηκουάνα σήμερα το πρωί έχοντας λίγες ώρες νωρίτερα ανέβει έως τα 6,10 μ, σύμφωνα με την υπηρεσία πρόληψης Vigicrues.
Επί της ουσίας και μετά από οκτώ μέρες συνεχούς ανόδου των υδάτων, ο Σηκουάνας επανήλθε στο επίπεδο που είχε χθες στις 20:00 στο Παρίσι όταν και τέθηκαν σε συναγερμό οι γαλλικές αρχές.
Διαβάστε ακόμα:
Συναγερμός στο Παρίσι από τις πλημμύρες - «φυγαδεύουν» τα αριστουργήματα του Λούβρου
Posokanei: Πόσα προϊόντα των σούπερ μάρκετ περιλαμβάνει η εφαρμογή
02:00
Τι πρέπει να περιλαμβάνει το νέο κιτ πρώτων βοηθειών αυτοκινήτου
01:00
Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 150 ευρώ ανά παιδί: Πότε θα καταβληθεί στους δικαιούχους
00:30
ΕΕ σε Τραμπ: «Κυριαρχικό δικαίωμα» ο ψηφιακός φόρος – Προειδοποιεί για άμεση αντίδραση
23:59