ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία: Θρίλερ με αεροσκάφος της Qantas λόγω μηχανικού προβλήματος

Αυστραλία: Θρίλερ με αεροσκάφος της Qantas λόγω μηχανικού προβλήματος
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος Boeing 737-838 με εκατό και πλέον επιβαίνοντες αντιμετώπισε πρόβλημα στον έναν από τους δύο κινητήρες του ΑΠΕ/ΜΠΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Με ασφάλεια προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Νέας Νότιας Ουαλίας, το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση QF144 της αυστραλιανής αεροπορικής εταιρίας Qantas από το Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και εξέπεμψε νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης (18/1) σήμα κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος Boeing 737-838 με εκατό και πλέον επιβαίνοντες αντιμετώπισε πρόβλημα στον έναν από τους δύο κινητήρες του.

Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων και τα πρωτόκολλα ασφάλειας τέθηκαν σε επιφυλακή στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά και δε χρειάστηκε η συμβολή τους καθώς το αεροσκάφος τροχοδρόμησε με ασφάλεια στον αεροδιάδρομο στις 3:30μμ, τοπική ώρα.

Η αεροπορική εταιρία με ανακοίνωση της παραδέχεται πως ο συναγερμός οφειλόταν πράγματι σε βλάβη σε μια από τις μηχανές του αεροσκάφους και τονίζει πως θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις μετά την επιθεώρηση του αεροσκάφους από τους μηχανικούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ