ΚΟΣΜΟΣ

Ματέο Μεσίνα: Eντοπίσθηκε δεύτερο κρησφύγετο του αρχιμαφιόζου της Κόζα Νόστρα

Ματέο Μεσίνα: Eντοπίσθηκε δεύτερο κρησφύγετο του αρχιμαφιόζου της Κόζα Νόστρα
Η έφοδος των αστυνομικών αρχών στο κρησφύγετο του Μεσίνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη AP Photo/Carabinieri

Την Τετάρτη (18/1) εντοπίστηκε από την Ιταλική Οικονομική Αστυνομία, το δεύτερο κρησφύγετο του αρχηγού της Κόζα Νόστρα, Ματέο Μεσίνα Ντενάρο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο εκ των μεγαλύτερων νονών της νύχτας συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα στο Παλέρμο της Σικελίας, και η έφοδος των αρχών βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για «καταφύγιο έκτακτης ανάγκης», σε ισόγειο πολυκατοικίας του χωριού Καμπομπέλο της Σικελίας, όπου βρίσκεται και το πρώτο κρησφύγετο που οι καραμπινιέροι εντόπισαν λίγες ώρες μετά την σύλληψη του αρχιμαφιόζου.

Στο μεταξύ, οι εισαγγελικές αρχές συνεχίζουν να ελέγχουν τα δυο κινητά, τον υπολογιστή και μια ατζέντα που κατασχέθηκαν στον Μεσίνα Ντενάρο, όπως και τις μετακινήσεις που α αρχηγός της σικελικής μαφίας πραγματοποιούσε με ΙΧ αυτοκίνητο Alfa Romeo.

Η εισαγγελία του Παλέρμο, τέλος, απέστειλε κλήση σε απολογία και στον ογκολόγο Φιλίππο Τζερίλι, ο οποίος είχε υποβάλει τον «νονό των νονών» σε τεστ dna, αναγκαίο για την χημειοθεραπεία στην οποία θα έπρεπε να υποβληθεί σύντομα, μετά την διάγνωση καρκίνου στο κόλον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ