Γερμανία: Επίθεση σε τρένο με μαχαίρι - Στους δύο ανέρχονται οι νεκροί
Ανανεώθηκε:
Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν οι γερμανικές αστυνομικές αρχές το απόγευμα της Τετάρτης (25/1), ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι σε τρένο στη Γερμανία, τραυματίζοντας επτά επιβάτες εκ των οποίων οι δύο φέρεται να έχουν χάσει τη ζωή τους.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το ενημερωτικό πρακτορείο SkyNews, ένας άνδρας επιτέθηκε στους επιβάτες τρένου λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης (τοπική ώρα), την ώρα που έφτανε στον σταθμό, Brokstedt. Το τρένο εκτελούσε δρομολόγιο από Κίελο προς Αμβούργο.
Παράλληλα, η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει τον δράστη στο σημείο της επίθεσης, ενώ μεγάλο μέρος του σταθμού Brokstedt, όπου πραγματοποιήθηκε η επίθεση έχει αποκλειστεί.
Στο σημείο υπάρχει μεγάλη παρουσία ανδρών της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνα για τα κίνητρα της επίθεσης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΗΠΑ: Τρεις νεκροί από πυρά ενόπλου σε κατάστημα στην Ουάσινγκτον
Επίσημη η Mercosur: Ευρώπη και χώρες της Λατινικής Αμερικής υπέγραψαν τη συμφωνία
19:22
Νέες τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο με drones - Αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά
19:21
Τα «φλεγόμενα» άλογα της Ισπανίας: Η παράδοση που μαγεύει στη γιορτή του Αγίου Αντωνίου (pics&vid)
19:10
Κύπρος: Βίντεο - ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή με τσεκούρια και σιδερολοστούς
18:58