Γερμανία: Σύγκρουση τεθωρακισμένων Puma κατά τη διάρκεια άσκησης - 12 τραυματίες
Δώδεκα στρατιώτες τραυματίστηκαν -ένας εκ των οποίων σοβαρά- όταν συγκρούστηκαν δύο τεθωρακισμένα άρματα μεταφοράς προσωπικού Puma, κατά τη διάρκεια άσκησης.
Το ατύχημα συνέβη νωρίτερα σήμερα στο κέντρο εκπαίδευσης των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων του Γκαρντελέγκεν, στη Σαξονία - 'Ανχαλτ, κατά τη διάρκεια άσκησης της 9ης Ταξιαρχίας Εκπαίδευσης Αρμάτων.
Τα δύο άρματα συγκρούστηκαν ενώ έκαναν όπισθεν με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δώδεκα στρατιώτες.
Ένας από αυτούς τραυματίστηκε σοβαρά στην πλάτη και διακομίστηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της περιοχής. Όπως έγινε γνωστό, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
«Καμπανάκι» Γερμανού υπουργού Άμυνας: «Χρειαζόμαστε επειγόντως νέα άρματα μάχης Leopard»
ΚΟΣΜΟΣ
DW: Ποιος κάνει κουμάντο στη γερμανική εξωτερική πολιτική - Οι διαχωριστικές γραμμές
ΚΟΣΜΟΣ
Ρήγμα στη σχέση Πολωνίας - ΗΠΑ μετά από δηλώσεις του προέδρου της Βουλής κατά Τραμπ
18:59
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φάμελλος στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το Σύνταγμα θύμα του επικοινωνιακού σχεδίου του Μητσοτάκη
18:50
ΕΛΛΑΔΑ
Ηράκλειο Κρήτης: Συνολικά 42 άτομα μετανάστες εντοπίστηκαν σε παραλία του Βιάννου
18:42
ΕΛΛΑΔΑ
Τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων - Νεκρή οδηγός (pics)
18:33
ΚΟΣΜΟΣ