Βενεζουέλα: Πυροβολήθηκε γυναίκα σε λεηλασία για τρόφιμα
Μία 42χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της σήμερα στη Βενεζουέλα όταν πυροβολήθηκε στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια εισβολής σε κρατικές αποθήκες τροφίμων.
Οι συγγενείς της Τζένι Ορτίς, αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείου όπου διακομίστηκε αφού την πυροβόλησαν και την τραυμάτισαν σοβαρά αργά χθες Κυριακή στο Σαν Κριστόμπαλ, πόλη κοντά στα σύνορα με την Κολομβία.
«Οι κρατικές αποθήκες υποτίθεται ότι πρέπει να έχουν φαγητό, ο κόσμος ζητάει τρόφιμα», αναφέρει μια μάρτυρας στο Reuters.
Όταν οι αστυνομικές αρχές προσπάθησαν να διαλύσουν το πλήθος με τη χρήση βίας, κάποια άτομα έπεσαν κάτω για να προστατευτούν και η άτυχη γυναίκα πυροβολήθηκε στο πρόσωπο.
Πρόκειται για άλλο ένα περιστατικό κοινωνικής αναταραχής στην πετρελαιοπαραγωγό χώρα που μαστίζεται από οικονομική κρίση.
Είναι γεγονός ότι στους τελευταίους μήνες οι κάτοικοι της Βενεζουέλα προχωρούν σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις και λεηλασίες σε καταστήματα τροφίμων. Δεν υπάρχουν ούτε τα βασικά αγαθά πλέον στα "ράφια τους", ενώ οι προμήθειες συνεχίζουν να μειώνονται δραματικά.
Fuel Pass: Μέχρι την Πέμπτη οι αιτήσεις - Ποιοι οι δικαιούχοι, τι πρέπει να προσέξετε
07:35
Η δημοφιλής οικογενειακή σειρά που «χάνεται» την Πρωτομαγιά και όσα ακόμη φεύγουν από το Netflix
07:33
Eιρηνικός: Τρεις νεκροί σε νέο βομβαρδισμό των ΗΠΑ κατά ταχύπλοου φερόμενων ως διακινητών ναρκωτικών (vid)
07:24
Επιχείρηση «νηνεμία» για την κυβέρνηση - Στροφή στη θετική ατζέντα μετά την «θύελλα»
07:21