Τραγωδία στη Γαλλία: Μητέρα με τα επτά παιδιά της πέθαναν σε πυρκαγιά - Ο πατέρας νοσηλεύεται
Ανανεώθηκε:
Μία μητέρα με τα επτά παιδιά της, ηλικίας από 2 ως 14 ετών, έχασαν τη ζωή τους έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στο Σαρλί-σιρ-Μαρν της Γαλλίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της πυροσβεστικής και της χωροφυλακής, o πατέρας φέρει σοβαρά εγκαύματα και απομακρύνθηκε από το σπίτι, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο αυτής της κοινότητας των περίπου 2.600 κατοίκων, και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.
Τα παιδιά, 5 κορίτσια και 2 αγόρια, και οι γονείς τους κοιμόντουσαν στον δεύτερο όροφο της μεζονέτας τους όταν ξέσπασε η φωτιά, διευκρίνισε η χωροφυλακή.
Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 00:52 τοπική ώρα (01:52 ώρα Ελλάδος) από γείτονες.
Οι αρχές διερευνούν τα αίτια της πυρκαγιάς, η οποία κατασβέστηκε στις αρχές του πρωινού, σύμφωνα και πάλι με την χωροφυλακή.
Τέσσερα από τα παιδιά προέρχονταν από πρώτο γάμο της μητέρας, πρόσθεσε επίσης η χωροφυλακή.
Η πιο πρόσφατη παρόμοια τραγωδία σημειώθηκε τη νύχτα της 15ης προς τη 16η Δεκεμβρίου, όταν 6 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 4 ήταν παιδιά, έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά σε επταώροφη πολυκατοικία σε δημοφιλή συνοικία στην οποία γίνονται εργασίες ανακαίνισης κοντά στη Λιόν, στη νοτιοανατολική Γαλλία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γαλλία: Συνελήφθη καταζητούμενος 63χρονος Ιταλός μαφιόζος που δούλευε ως πιτσαδόρος
Γαλλία: Συνελήφθη άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί ή να ανατινάξει τρένο
Συνάντηση με τον Ζελένσκι «ψήνει» ο Ούγγρος πρωθυπουργός για να «σπάσει τον πάγο» με το Κίεβο (pic)
19:22
«Η μητέρα μου ήταν ερωτευμένη με τον Κάρολο»: Ο Τραμπ υποδέχεται το βασιλικό ζεύγος της Βρετανίας
19:13
Live η συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Προσυνέδριο της ΝΔ στο Ναύπλιο
19:04
«Η Αμερική του Μάνου Χ – Μέρος Β΄»: Οι μαγικές μουσικές του Χατζιδάκι φωτίζουν το Ηρώδειο
19:02