ΚΟΣΜΟΣ

Σεισμός στην Τουρκία: Νεκρό ζευγάρι αθλητών του βόλεϊ στην Καχραμανμάρας

Σεισμός στην Τουρκία: Νεκρό ζευγάρι αθλητών του βόλεϊ στην Καχραμανμάρας
Twitter / Fanatik

Βαθιές είναι οι πληγές που άφησε πίσω του ο φονικός σεισμός στην Τουρκία. Ο αριθμός των νεκρών συνεχώς αυξάνεται και σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις, ο αριθμός πλησιάζει τους 5.000 τη στιγμή που συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένων.

Όπως αναφέρει το Onsports, τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστή μία ακόμα τραγική είδηση για τον αθλητισμό της χώρας, καθώς ο Μπεντρετίν και η Μπετούλ Τσομπάν Τσακίρ ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμμια κτηρίου στην πόλη Καχραμανμάρας που βρίσκεται στα νότια της Τουρκίας.

Μεταξύ των θυμάτων της σεισμικής δόνησης σύμφωνα με τουρκικά μέσα ήταν το γνωστό ζευγάρι στον χώρο του αθλητισμού ηλικίας μόλις 27 χρονών. Το ζευγάρι καταπλακώθηκε μέσα στο σπίτι του με τον σεισμό με επίκεντρο το Καχραμανμαράς να έχει προκαλέσει το θάνατο πολλών ανθρώπων στη Χατάι, στο Γκαζιαντέπ, στα Άδανα, στη Μαλάτια, στο Οσμανίγιε, στο Ντιγιαρμπακίρ και στη Σανλιούρφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αγνοούνται πολλοί παίκτες της ομάδας βόλεϊ της Μαλάτιασπορ, όπως επίσης και μαθητές που συμμετείχαν σε σχολικά πρωταθλήματα στην περιοχή του Καχραμάνμαρας, όπου ήταν το επίκεντρο του σεισμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ