Ιταλία: Eπιστολή με απειλές κατά της ζωής του έλαβε ο Αντόνιο Ταγιάνι
Ανανεώθηκε:
Επιστολή με απειλές κατά του επικεφαλής της ιταλικής διπλωματίας Αντόνιο Ταγιάνι έφτασε το βράδυ της Τρίτης στο ιταλικό υπουργείο Εξωτερικών.
Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η απειλητική επιστολή φέρεται να προέρχεται από τον αναρχικό χώρο και αποφασίσθηκε η άμεση ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας στο κτήριο «Φαρνεζίνα», όπου εδρεύει το υπουργείο Εξωτερικών.
Τόσο τα κόμματα της ιταλικής κεντροδεξιάς, όσο και η αντιπολίτευση των Πέντε Αστέρων και του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος, εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στον Αντόνιο Ταγιάνι.
Την περασμένη εβδομάδα απειλές από τον αναρχικό χώρο δέχθηκε επίσης ο Ιταλός υφυπουργός Δικαιοσύνης Αντρέα Οστελάρι και αποφασίσθηκε η ενίσχυση των μέτρων προστασίας του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Μελόνι: Στο επίκεντρο οικονομία και μεταναστευτικό
Τζουζέπε Βέρντι: Συναυλίες για την αγορά της οικίας του - Τι συμβαίνει με τους κληρονόμους
: Πρόγραμμα Μετεγκατάσταση: Ποιοι δικαιούνται έως 10.000 ευρώ για να μετακομίσουν
02:00
ΔΥΠΑ για επιχειρήσεις: Επιδότηση μισθού στις προσλήψεις ανέργων - Ποιους αφορά
01:00
Συντάξεις Μαρτίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής τους ανά ταμείο
00:30
ΗΠΑ, Δανία, Ρωσία, Ιαπωνία και ΗΠΑ στον πάγο - Χάος από τις έντονες χιονοπτώσεις
23:59