ΚΟΣΜΟΣ

Γιατί η Τζιλ Μπάιντεν φίλησε στο στόμα τον σύζυγο της Καμάλα Χάρις: Ένα ερώτημα χωρίς απάντηση

Γιατί η Τζιλ Μπάιντεν φίλησε στο στόμα τον σύζυγο της Καμάλα Χάρις: Ένα ερώτημα χωρίς απάντηση
Το φιλί στο στόμα που αντάλλαξαν η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και ο σύζυγος της Καμάλα Χάρις, έκαναν τους πάντες να απορήσουν Screen grab / twitter

Όλα τα φώτα συγκέντρωσαν η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν και ο σύζυγος της αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις, πριν από την ομιλία του Αμερικανού Προέδρου για την κατάσταση της Ένωσης την Τρίτη.

Ο λόγος, ήταν το φιλί στο στόμα που αντάλλαξαν, κάνοντας τους πάντες να απορήσουν για την αιτία αυτού του θερμού χαιρετισμού, για την οποία ακόμα δεν υπάρχει απάντηση.

Οι κάμερες κατέγραψαν τη στιγμή που η Τζιλ Μπάιντεν έφτασε στο Κογκρέσο, κατευθύνεται στη θέση της και χαιρετά με ένα φιλί στον στόμα τον Νταγκ Έμχοφ (Doug Emhoff), σύζυγο της Αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις.

Έπιασε ο ένας τα χέρια του άλλου και χαμογέλασαν προτού φιληθούν, όπως βλέπει κανείς στο βίντεο. Συνέχισαν να κρατιούνται χέρι – χέρι μετά το «θερμό» χαιρετισμό, με την Τζιλ Μπάιντεν να στέκεται στο πλευρό του Νταγκ Έμχοφ.

Το βίντεο έγινε viral, με τον οικοδεσπότη του podcast Μπένι Τζόνσον να γράφει στο Twitter: «Μήπως η Τζιλ Μπάιντεν μόλις φίλησε τον σύζυγο της Καμάλα στα χείλη;» ενώ ένας άλλος ρώτησε: «Γιατί η Τζιλ Μπάιντετν φίλησε τον Ντάγκ Έμχοφ στο στόμα;» και ένας τρίτος πρόσθεσε: «Δεν είχα την Τζιλ Μπάιντεν να φιλάει στο στόμα τον σύζυγο της Καμάλα Χάρις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ