Qatar Gate: Άρση του κατ' οίκον περιορισμού της λογίστριας του Αντόνιο Παντσέρι
Ανανεώθηκε:
Την άρση του κατ' οίκον περιορισμού της λογίστριας του Αντόνιο Παντσέρι και φερόμενης ως εμπλεκόμενης στο σκάνδαλο Gatar Gate, Μόνικα Ροσάνα Μπελίνι, αποφάσισε το Εφετείο του Μιλάνο την Παρασκευή (10/2).
Η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια του σχετικού αιτήματος που υπεβλήθη την Πέμπτη (9/1) από τους συνηγόρους υπεράσπισής της, με τον μόνο ισχύον περιορισμό να είναι η απαγόρευση εξόδου από την Ιταλία.
Μετά τη νέα αναβολή που αποφασίστηκε την Πέμπτη (9/2) που προγραμματίστηκε για τις 9 Μαρτίου, το Εφετείο του Μιλάνου αναμένεται να αποφασίσει αν η φοροτεχνικός θα πρέπει να εκδοθεί στις Βρυξέλλες, όπως έχουν ζητήσει οι Βέλγοι εισαγγελείς.
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η Μόνικα Ροσάνα Μπελίνι φέρεται να είχε ουσιαστικό ρόλο στην ίδρυση εταιριών, με σκοπό το «ξέπλυμα» μαύρου χρήματος προερχόμενου από το Κατάρ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Qatar Gate: Δεν προκύπτουν λόγοι έκδοσης της λογίστριας του Παντσέρι στο Βέλγιο
Ο Πούτιν είπε ότι ο κόσμος γίνεται πιο επικίνδυνος, αλλά σιώπησε για τον Μαδούρο και το Ιράν
21:49
Τραβούν ξανά «χειρόφρενο» τα ταξί - Παρατείνουν την απεργία και για 20 και 21 Ιανουαρίου
21:42
Χωρίς ίντερνετ το Ιράν εδώ και μια εβδομάδα εν μέσω διαδηλώσεων
21:34
Η εκτίμηση του Τραμπ για τη Ματσάδο δεν έχει αλλάξει, σύμφωνα με το Λευκό Οίκο
21:25