Χάος σε πτήση της Aeroflot: Ημίγυμνη γυναίκα προσπάθησε να μπει στο πιλοτήριο
Ανανεώθηκε:
Πανικός προκλήθηκε σε πτήση της Aeroflot από την Σταυρούπολη προς τη Μόσχα όταν μία ημίγυμνη γυναίκα προσπάθησε να μπει στο πιλοτήριο φωνάζοντας ότι όλοι οι επιβάτες βρίσκονται σε κίνδυνο.
Σύμφωνα με αναφορές, η γυναίκα, η οποία έχει αναγνωριστεί μόνο ως Όλγα, κάπνιζε στην τουαλέτα του αεροπλάνου όταν μια αεροσυνοδός την επέπληξε επειδή παραβίασε τον κανόνα απαγόρευσης του καπνίσματος.
Η απάντηση της γυναίκας ήταν ακραία.
Γδύθηκε αμέσως και άρχισε να φωνάζει και να χτυπά την πόρτα του πιλοτηρίου, υποστηρίζοντας ότι οι επιβάτες κινδύνευαν και ότι έπρεπε να πάρει τον έλεγχο του αεροσκάφους.
Η κατάσταση ξέφυγε ακόμη περισσότερο όταν δάγκωσε μια αεροσυνοδό που προσπάθησε να επέμβει.

Ευτυχώς, άλλοι επιβάτες παρενέβησαν για να βοηθήσουν και η Όλγα τελικά ακινητοποιήθηκε με πλαστικές χειροπέδες, τις οποίες φορούσε για το υπόλοιπο της πτήσης.
Ένας γνωστός τηλεοπτικός γιατρός που έτυχε να βρίσκεται στην πτήση βοήθησε επίσης στην επίβλεψη της αναστατωμένης γυναίκας.
Στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε στο Twitter φαίνεται η γυναίκα, να συνομιλεί με τις αεροσυνοδούς που προσπαθούν να την ηρεμήσουν και να την ακινητοποιήσουν.
Αν και περιστατικά με εξαγριωμένους επιβάτες σε πτήσεις δεν είναι ασυνήθιστα, η ακραία φύση των ενεργειών της Όλγας έκανε τον γύρο του κόσμου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πτήση 17 ωρών με… πιλότο την τεχνητή νοημοσύνη
Βρετανία: Πτήση με προορισμό τη Νέα Υόρκη έγινε «εφιάλτης» για τους επιβάτες
«Γυμνά» τα Ιμαλάια: Αντιμέτωπη με «ξηρασία χιονιού» η υψηλότερη οροσειρά της Γης
10:23
Το Πεκίνο απαντά σε Τραμπ για Γροιλανδία: «Δικαιολογία για να επιδιώξετε τα δικά σας συμφέροντα» (vid)
10:22
Τραμπ για Γροιλανδία: «Η άμυνά της βασίζεται σε δύο έλκηθρα με σκύλους, θα την καταλάβουμε»
10:07
Αυστραλία: Nα επανεξεταστεί η απαγόρευση των social media σε παιδιά κάτω των 16 ετών ζητά η Meta
10:07