Βρετανία: Πτήση με προορισμό τη Νέα Υόρκη έγινε «εφιάλτης» για τους επιβάτες
Σε «εφιάλτη» έμελλε να μετατραπεί μία πτήση από το Εδιμβούργο και με προορισμό τη Νέα Υόρκη για τους επιβάτες της την Παρασκευή (10/2), όταν το ένα φτερό του αεροπλάνου στο οποίο επέβαιναν τυλίχθηκε στις φλόγες.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το BBC News, οι επιβάτες της πτήσης δεν κινδύνευσαν καθώς το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση λίγα μόλις λεπτά αφότου είχε απογειωθεί.
Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, οι επιβάτες ανέφεραν ότι άκουσαν έναν δυνατό κρότο πριν το αεροπλάνο κάνει στροφή προκειμένου να επιστρέψει στο αεροδρόμιο του Πρέστιγουικ στη Γλασκώβη.
Σημειώνεται ότι, πρόκειται για την πτήση DAL209 της Delta Airlines από το Εδιμβούργο της Βρετανίας στη Νέα Υόρκη. Η αεροπορική εταιρεία ζήτησε συγγνώμη από τους πελάτες της και δήλωσε ότι έκανε ότι μπορούσε για να προγραμματίσει εκ νέου την πτήση τους.
Η συμφωνία ONEX – Hanwha αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική ναυπηγική βιομηχανία
09:36
Επανεξέταση του φακέλου Έπσταϊν υπόσχεται το υπουργείο Δικαιοσύνης ύστερα από αναφορές για απόκρυψη
09:34
Άρροκοθ: Λύθηκε το μυστήριο του διαστημικού «χιονάνθρωπου»
09:27
Η πλήρως ηλεκτρική Lamborghini θα αργήσει πολύ ακόμα
09:18