Βρετανία: Πτήση με προορισμό τη Νέα Υόρκη έγινε «εφιάλτης» για τους επιβάτες
Σε «εφιάλτη» έμελλε να μετατραπεί μία πτήση από το Εδιμβούργο και με προορισμό τη Νέα Υόρκη για τους επιβάτες της την Παρασκευή (10/2), όταν το ένα φτερό του αεροπλάνου στο οποίο επέβαιναν τυλίχθηκε στις φλόγες.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το BBC News, οι επιβάτες της πτήσης δεν κινδύνευσαν καθώς το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση λίγα μόλις λεπτά αφότου είχε απογειωθεί.
Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, οι επιβάτες ανέφεραν ότι άκουσαν έναν δυνατό κρότο πριν το αεροπλάνο κάνει στροφή προκειμένου να επιστρέψει στο αεροδρόμιο του Πρέστιγουικ στη Γλασκώβη.
Σημειώνεται ότι, πρόκειται για την πτήση DAL209 της Delta Airlines από το Εδιμβούργο της Βρετανίας στη Νέα Υόρκη. Η αεροπορική εταιρεία ζήτησε συγγνώμη από τους πελάτες της και δήλωσε ότι έκανε ότι μπορούσε για να προγραμματίσει εκ νέου την πτήση τους.
Δηλητηριασμένα βέλη πριν από 60.000 χρόνια αποκαλύπτουν το εξελιγμένο κυνήγι των πρώιμων ανθρώπων
09:00
Mercosur: Ποια τα οφέλη για λάδι, τυριά, ροδάκινα και ακτινίδια - Η νέα αγορά 300 εκατ. καταναλωτών και οι αντιδράσεις
08:51
Σύσκεψη στο Λευκό Οίκο με πετρελαϊκούς κολοσσούς - Τραμπ: «Ασφαλείς οι επενδύσεις στη Βενεζουέλα»
08:41
Γιατί έχουμε κουνούπια στην Ελλάδα και τον χειμώνα: Η κλιματική αλλαγή και ο ιός του Δυτικού Νείλου
08:31