Βασιλιάς Κάρολος: Ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ έγραψε τον ύμνο για την τελετή στέψης του
Ανανεώθηκε:
Ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ, ο Άγγλος συνθέτης που δημιούργησε τη μουσική για τα μιούζικαλ - υπερπαραγωγές «Cats», «The Phantom of the Opera» και «Evita», έγραψε τον ύμνο για την τελετή στέψης του Βασιλιά Καρόλου Γ΄ του Ηνωμένου Βασιλείου διασκευάζοντας εκκλησιαστική μουσική που ενθαρρύνει τους τραγουδιστές να προκαλέσουν έναν «χαρμόσυνο θόρυβο».
Το έργο του Άντριου Λόιντ Γουέμπερ είναι ένα από τα δώδεκα νέα μουσικά κομμάτια που παρήγγειλε ο βασιλιάς Κάρολος Γ' του για τη σημαντική τελετή που θα λάβει χώρα στις 6 Μαΐου στο Αββαείο του Ουέστμινστερ.
Ο ύμνος του Άγγλου συνθέτη περιλαμβάνει στίχους προσαρμοσμένους από τον Ψαλμό 98 και έχει διασκευαστεί ειδικά για τη χορωδία και το εκκλησιαστικό όργανο του Αβαείου.
«Ελπίζω ο ύμνος μου να αντικατοπτρίζει αυτή τη χαρούμενη περίσταση» είπε ο Γουέμπερ σε δήλωση που διανεμήθηκε από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βασιλιάς Κάρολος: Βρέθηκε αντιμέτωπος με αντιμοναρχικούς διαδηλωτές
Καμίλα: Το εντυπωσιακό στέμμα με τα 2.200 διαμάντια στην τελετή στέψης του Καρόλου
Ο ΙDF δημοσίευσε βίντεο από την επίθεση σε ιρανικό εκτοξευτή βαλλιστικών πυραύλων (vid)
16:55
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ CNN GREECE: Αλ. Ζουριδάκης: «Η αφήγηση ιστοριών είναι η ανάγκη του ανθρώπου να μοιραστεί και να ακουστεί»
16:43
Ελεύθερη αφέθηκε η Ιωάννα Τούνη με εντολή εισαγγελέα
16:34
Αποκαλυπτικός διάλογος Μελά - Σκρέκα για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Σ' έφτιαξα αλλά μου χρωστάς, το έβαλα φορετά»
16:33