ΚΟΣΜΟΣ

Τζ. Κ. Ρόουλινγκ: «Ο πρώην μου απειλούσε να κάψει τις σελίδες του Χάρι Πότερ»

Τζ. Κ. Ρόουλινγκ: «Ο πρώην μου απειλούσε να κάψει τις σελίδες του Χάρι Πότερ»
Εκμυστηρεύτηκε πως έκρυψε το χειρόγραφο για το πρώτο μυθιστόρημα του Χάρι Πότερ για να την εμποδίσει να τον παρατήσει Evan Agostini/Invision/AP

Σε μία σπάνια εξομολόγηση προχώρησε η πασίγνωστη συγγραφέας του θρυλικού Χάρι ΠότερΤζ. Κ. Ρόουλινγκ, καθώς αποκάλυψε πως ο βίαιος πρώην σύζυγός της, ο Χόρχε Αράντες, απειλούσε να κάψει τις σελίδες της «Φιλοσοφικής Λίθου».

Η παραπάνω αποκάλυψη, σύμφωνα με την Daily Mail, έγινε στο podcast «The Witch Trials of JK Rowling», που πραγματεύεται, μεταξύ άλλων, τη ζωή της.

Συγκεκριμένα, εκμυστηρεύτηκε πως έκρυψε το χειρόγραφο για το πρώτο μυθιστόρημα του Χάρι Πότερ για να την εμποδίσει να τον παρατήσει, συμπληρώνοντας πως εκείνη βρισκόταν σε βίαιη σκηνή ξαπλωμένη στο δρόμο.

«Την επόμενη ημέρα πήγα στην αστυνομία και υπέβαλα καταγγελία και επέστρεψα στο σπίτι με την αστυνομία και πήρα την Τζέσικα (κόρη της)» ανέφερε χαρακτηριστικά. Σημείωσε επίσης πως προσπάθησε πολύ σκληρά να προστατέψει το απόρρητό της προκειμένου να μην την εντοπίσει.

Καταλήγοντας, ανέφερε και πως ο πρώην σύζυγός της, την είχε ακολουθήσει στο Εδιμβούργο, και διέρρηξε το σπίτι που αγόρασε με χρήματα από την εκδοτική της συμφωνία για το πρώτο μυθιστόρημα Χάρι Πότερ, το οποίο κυκλοφόρησε το 1997.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ