«Δίκαιη ειρήνη» ζήτησε ο Ερντογάν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πούτιν
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε μια «δίκαιη ειρήνη» στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν. Οι δύο ηγέτες επικοινώνησαν με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την έναρξη της ρωσικής επίθεσης, όπως ανακοίνωσε η τουρκική προεδρία.
«Ο πρόεδρος Ερντογάν τόνισε την ανάγκη να επιτευχθεί μια δίκαιη ειρήνη για να αποφευχθούν περαιτέρω απώλειες ζωών και καταστροφές», σύμφωνα με αυτή τη σύντομη ανακοίνωση.
Παράλληλα, σημειώνεται πως ο Τούρκος ηγέτης τάσσεται υπέρ της επανέναρξης ισχύος της συμφωνίας για εξαγωγές σιτηρών που υπέγραψαν Μόσχα και Κίεβο, υπό την αιγίδα της Τουρκίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία - Σολτς: Η Ρωσία στέκεται μόνη με την επιθετικότητά της
SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας συγκαλεί ο Νετανιάχου
08:37
ΚΟΣΜΟΣ
Μπαρούτι στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ χτύπησε και πετροχημικό εργοστάσιο στο Ιράν - Live οι εξελίξεις
08:32
ΕΛΛΑΔΑ
Στις 12 το μεσημέρι στο κοιμητήριο Παπάγου η κηδεία του Γιώργου Σουφλιά
08:24
ΚΟΣΜΟΣ
Ισραηλινή επίθεση στο πετροχημικό εργοστάσιο στο Μαχσάχρ του Ιράν
08:16
ΕΛΛΑΔΑ