Ράσελ Κρόου: Του απαγόρευσαν να μπει σε γνωστό εστιατόριο λόγω dress code
Μερικές φορές δεν αρκεί απλά να είσαι διάσημος για να ανοίγουν οι πόρτες διάπλατα. Κάπως, έτσι ο Ράσελ Κρόου και η σύντροφός του, Μπρίτνεϊ Θέριοτ, δεν εξυπηρετήθηκαν σε αυστραλιανό εστιατόριο επειδή δεν τηρούσαν το dress code.
Ο γνωστός σταρ του Χόλιγουντ και η αγαπημένη του πήγαν στο εστιατόριο Mr. Miyagi, στη Μελβούρνη φορώντας τα ρούχα με τα οποία είχαν παίξει τένις νωρίτερα, όπως αναφέρει η New York Post.
Το εστιατόριο, το οποίο περιγράφει τον ενδυματολογικό κώδικα ως «casual αλλά φανταχτερό», έχει αυστηρή πολιτική dress code που απαγορεύει τα ρούχα εργασίας, τα καθημερινά ρούχα και τις σαγιονάρες.
Πάντως, φαίνεται πως ο Κρόου και η Θέριοτ απορρίφθηκαν από το μέλος του προσωπικού του εστιατορίου που δεν τους αναγνώρισε. Σε κάθε περίπτωση όμως, η διεύθυνση υπερασπίστηκε την απόφαση, λέγοντας ότι κανείς δεν είναι υπεράνω των κανόνων.
Ο Κρίστιαν Κλέιν, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, δήλωσε ότι αντιμετωπίζει όλους ισότιμα, ανεξάρτητα από την κοινωνική τους θέση. Το εστιατόριο απευθύνθηκε ωστόσο στον ηθοποιό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας συγγνώμη για την παρεξήγηση και καλωσορίζοντάς τον να το επισκεφθεί ξανά.
Μεταφορά αφρικανικής σκόνης από τη Λιβύη και την Αίγυπτο - Πού θα πέσουν λασποβροχές
09:03
Θανατοποινίτης εκτελείται στη Φλόριντα - Είχε καταδικαστεί το 2008 για τον φόνο 21χρονης
08:53
Άγιον Όρος: Λεωφορείο έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι της Δάφνης - Καλά στην υγεία του ο οδηγός
08:44
Βομβαρδισμένο τοπίο η Βηρυτός από σφοδρά ισραηλινά χτυπήματα - Εκδίκηση για τον Λαριτζανί η ιρανική επίθεση με βόμβες διασποράς στο Τελ Αβίβ
08:43