Πέθανε ο Γουέιν Σόρτερ πολυβραβευμένος τζαζίστας
Σε ηλικία 89 ετών έφυγε από τη ζωή ο πολυβραβευμένος αμερικανός σαξοφωνίστας της τζαζ, Γουέιν Σόρτερ, την Πέμπτη (2/3).
Ο Σόρτερ, γεννημένος στο Νιούγιαρκ το 1933 και ένας από τους σπουδαιότερους συνθέτες της τζαζ, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στη μουσική.
Στη διάρκεια της 64χρονης καριέρας του συνεργάστηκε με θρύλους της τζαζ και όχι μόνο, ενώ βραβεύθηκε με 12 Γκράμι.
Η εκπρόσωπός του Άλις Κίνγκσλεϊ επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι ο Σόρτερ άφησε την τελευταία του πνοή στο Λος Άντζελες, χωρίς να διευκρινίσει την αιτία θανάτου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Πέθανε ο Στιβ Μακέι, μπασίστας του συγκροτήματος Pulp
ΕΛΛΑΔΑ
«Συναγερμός» στη Ζάκυνθο για τα κρούσματα λεπτοσπείρωσης - Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο νησί
20:52
ΚΟΣΜΟΣ
ΒΑΡΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ: «Ο φιλικός ομοσπονδιακός δολοφόνος»: Το μανιφέστο του Κόουλ Άλεν πριν ανοίξει πυρ στο δείπνο του Λευκού Οίκου
20:40
ΚΟΣΜΟΣ
Τετ α τετ Πούτιν με Αραγτσί την Δευτέρα - Επι τάπητος οι διαπραγματεύσης Ιράν με ΗΠΑ
20:32
ΚΟΣΜΟΣ
«Θα πέσουν πυροβολισμοί» - Όταν η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου «προέβλεψε» την ένοπλη επίθεση
20:21
ΚΟΣΜΟΣ