Συναγερμός για «κατάσταση ομηρίας» σε φαρμακείο της Καρλσρούης
Ανανεώθηκε:
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές στην Καρλσρούη της Γερμανίας, λόγω ενός περιστατικού με ομήρους εγκλωβισμένους σε φαρμακείο της πόλης.
Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, στο σημείο έχουν σπεύσει πολλοί αστυνομικοί για την «κατάσταση ομηρείας», ωστόσο αν και οι Αρχές επιβεβαίωσαν το περιστατικό, δεν είναι γνωστό πόσοι όμηροι κρατούνται μέσα στο φαρμακείο αλλά ούτε και πόση ώρα συνεχίζεται αυτή η κατάσταση.
Όλα αυτά 24 ώρες μετά το μακελειό στο Αμβούργο που είχε απολογισμό 8 θυμάτων σε εκκλησία Μαρτύρων του Ιεχωβά.
Η αστυνομία της Καρλσρούης ανακοίνωσε στο Twitter ότι η περιοχή έχει αποκλειστεί και ότι εκεί βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Σύμφωνα με τη Bild, η αστυνομία δεν έχει αποκαλύψει τον αριθμό των ομήρων μέσα στο φαρμακείο για «τακτικούς λόγους».
Ακίνητα και ΦΠΑ: Τι αλλάζει με τη διπλή παρέμβαση και ποιοι ωφελούνται
02:00
E-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Σεπτεμβρίου - Όλες οι ημερομηνίες
01:00
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών έως και την Παρασκευή 28 Αυγούστου
00:30
Αφγανιστάν: Ενα εκατομμύριο παιδιά κινδυνεύουν να πεθάνουν από υποσιτισμό
23:57