Με Έλληνα παντρεύτηκε η κόρη του βασιλιά Ιορδανίας: Στο παλάτι η λαμπρή τελετή
Tον ελληνικής καταγωγής Τζαμέελ Αλέξανδρο Θερμιώτη, παντρεύτηκε σήμερα Κυριακή (12/3) η κόρη του βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα Β', πριγκίπισσα Ιμάν, σε μια τελετή στο βασιλικό παλάτι κοντά στην πρωτεύουσα Αμάν.
Η κρατική τηλεόραση μετέδωσε τη γαμήλια τελετή μεταξύ της γεννημένης το 1996 πριγκίπισσας και του Θερμιώτη, παρουσία του βασιλιά, της βασίλισσας Ράνια και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας, καθώς και της οικογένειας του γαμπρού.
Η πριγκίπισσα Ιμάν, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Τζορτζτάουν στην Ουάσιγκτον, είναι η μεγαλύτερη κόρη του βασιλικού ζεύγους της Ιορδανίας και δεύτερη στη σειρά διαδοχής του θρόνου, μετά τον πρίγκιπα Χουσεΐν μπιν Αμπντάλα Β'.
Ο σύζυγός της, γεννημένος το 1994 στη Βενεζουέλα σε οικογένεια ελληνικής καταγωγής, είναι χρηματοοικονομικός σύμβουλος στη Νέα Υόρκη.
Το Παλάτι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του ζευγαριού τον Ιούλιο.
Βεδουίνικες κοινότητες εγκαταλείπουν χωριά στη Δυτική Όχθη λόγω ισραηλινών επιθέσεων
12:28
Κένυα: Η Ουάσινγκτον υπέγραψε συμφωνία για την παροχή βοήθειας στον τομέα της υγείας
12:19
Κακοκαιρία Byron: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Μέχρι μεσημέρι του Σαββάτου τα έντονα φαινόμενα
12:18
Liveblog - Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρησαν σπίτια επιχειρήσεις και δρόμοι – Που κινούνται τα φαινόμενα (pics - vids)
12:12