ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Βασιλικός γάμος στην Ιορδανία με Έλληνα γαμπρό

Βασιλικός γάμος στην Ιορδανία με Έλληνα γαμπρό
Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Ιούλιο του 2022 Screen grab/Instagram/princess_iman_jo

Βασιλικός γάμος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου στην Ιορδανία, καθώς σύμφωνα με τη βασιλική αυλή της Ιορδανίας, η πριγκίπισσα Ιμάν, η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Αμπντάλα Β' και της βασίλισσας Ράνια, θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης σε μία λαμπρή τελετή με τον ελληνικής καταγωγής Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτη.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Ιούλιο του 2022. Έναν μήνα μετά, ο αδελφός της Ιμάν και διάδοχος του θρόνου, Χουσεΐν Μπιν Αμπντάλα, έκανε πρόταση γάμου στην Ράτζουα Αλ Σάιφ. Ο γάμος τους θα γίνει την 1η Ιουνίου 2023.

Η βασίλισσα Ράνια μοιράστηκε στο Instagram ένα συγκινητικό βίντεο με πρωταγωνίστρια την κόρη της Ιμάν.

«Την πρώτη φορά που κράτησα στην αγκαλιά μου το κοριτσάκι μου ήξερα ότι η ζωή δεν θα ήταν ποτέ η ίδια. Σε μία εβδομάδα θα είναι νύφη. Μονάκριβη Ιμάν μου, είμαι τόσο χαρούμενη για σένα και τόσο περήφανη για αυτή που είσαι», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/CpaK7fiDiY6

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Τatler, o γάμος θα είναι ο πρώτος για τη βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας από το 2020, όταν η ετεροθαλής αδελφή του βασιλιά Αμπντάλα Β' παντρεύτηκε τον Βρετανό συγγραφέα Νεντ Ντόνοβαν, εγγονό του Ρόαλντ Νταλ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ