Κατάρριψη drone: Τηλεφωνική επικοινωνία υπουργών Άμυνας ΗΠΑ και Ρωσίας
Τηλεφωνική επικοινωνία μετά το περιστατικό του αμερικάνικου drone με το ρωσικό μαχητικό στη Μαύρη Θάλασσα, είχαν οι υπουργοί Άμυνας των ΗΠΑ και της Ρωσίας, Λόιντ Όστιν και Σεργκέι Σοϊγκού αντίστοιχα.
Σύμφωνα με πληροφορίες αξιωματούχου της Άμυνας των ΗΠΑ στο CNNi, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, Μαρκ Μίλεϊ, αναμένεται να είναι ο επόμενος που θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο ομόλογό του.
Οι Αμερικανοί κατηγορούν τη Μόσχα πως προκάλεσε επίτηδες βλάβη ενώ το Κρεμλίνο απαντά ότι δεν υπήρξε καμία παρέμβαση από μεριάς του Su-27.
Όπως αναφέρουν αρκετά διεθνή ΜΜΕ, αυτό το συμβάν στάθηκε αρκετό για να επιστρέψουν οι σχέσεις των δύο χωρών σε ψυχροπολεμικό κλίμα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Deutsche Welle: Κανείς δεν επιθυμεί την εμπλοκή της Δύσης στον πόλεμο της Ουκρανίας
ΚΟΣΜΟΣ
Μαύρη Θάλασσα: Φόβοι για όξυνση της έντασης μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας μετά τη συντριβή drone
ΚΟΣΜΟΣ
Στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ ο πρεσβευτής της Ρωσίας για την κατάρριψη του drown στη Μαύρη Θάλασσα
ΕΛΛΑΔΑ
Δήμος Καλλιθέας για τον αγωγό «σιντριβάνι»: «Το ίδιο συμβάν θα επαναληφθεί»
14:56
ΕΛΛΑΔΑ
Αγρότες: Επ’ αόριστον ο αποκλεισμός της Εγνατίας στον κόμβο Κερδυλλίων
14:55
ΕΛΛΑΔΑ
Εξαρθρώθηκε ομάδα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ: Ανάμεσα τους γιατροί και φαρμακοποιός
14:47
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ: Ο κρατικός μηχανισμός επιδεικνύει ζήλο κατά των αγροτών και όχι για να προστατέψει τους πολίτες
14:47
ΚΟΣΜΟΣ