ΚΟΣΜΟΣ

«Φόρεσε» καπέλο πίτσας στο Zoom την ώρα της εκπομπής - «Έκλαψε» η παρουσιάστρια

«Φόρεσε» καπέλο πίτσας στο Zoom την ώρα της εκπομπής - «Έκλαψε» η παρουσιάστρια
O συνεντευξιαζόμενος ενεργοποίησε ένα φίλτρο της εφαρμογής με το οποίο «φόρεσε» στο κεφάλι του ένα καπέλο από πίτσα Screen Grab / Twitter

Δεκάδες χιλιάδες views συγκέντρωσε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, όταν μια ζωντανή συνέντευξη σε κανάλι της Αυστραλίας δεν πήγε... καθόλου καλά. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του 9News Alice Monfries προσπάθησε μάταια να συγκρατήσει τα γέλια της όταν ο συνεντευξιαζόμενος, εκπρόσωπος της λέσχης Royal Automobile Association, Mark Borlace, δεν έβρισκε τις ρυθμίζεις για το σωστό φόντο στο Zoom.

Τελικά, εμφανίστηκε να μιλά μπροστά από τη φωτογραφία ενός κοριτσιού που έπλενε ένα αυτοκίνητο και ενός δύτη που κολυμπούσε με μια θαλάσσια χελώνα. Στη συνέχεια, όμως, τα πράγματα έγιναν χειρότερα, όταν ενεργοποίησε ένα φίλτρο της εφαρμογής με το οποίο «φόρεσε» στο κεφάλι του ένα καπέλο από πίτσα!

Τότε η παρουσιάστρια ξέσπασε σε γέλια μέχρι… δακρύων. «Θα αποσυνδεθώ και θα ξαναμπώ σε λίγο» είπε στη συνέχεια ο κ. Borlace αποχωρώντας από τη σύνδεση.

«Ωραία, τέλεια», απάντησε η παρουσιάστρια προσπαθώντας να επανέλθει στη ροή της εκπομπής.

Η λέσχη RAA συνέχισε την καζούρα, δημοσιοποιώντας μια φωτογραφία που δείχνει τον Borlace με ένα αληθινό εορταστικό καπελάκι που του έφτιαξε η σύντροφός του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ