Τρεις νεκροί από ρωσικούς βομβαρδισμούς στην Κονταντίνοφκα, πόλη του Ντονέτσκ
Ανανεώθηκε:
Τρεις γυναίκες σκοτώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/3), όταν ένας ρωσικός πύραυλος S-300 χτύπησε ένα καταφύγιο, στην πόλη Κονταντίνοφκα, που βρίσκεται στην περιφέρεια Ντόνετσκ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της περιφερειακής εισαγγελίας του Ντονέτσκ «Στις 24 Μαρτίου, στη 01:00, ο ρωσικός στρατός έπληξε με το αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα S-300 την πόλη Κονταντίνοφκα. Ένας από τους πυραύλους χτύπησε το κτήριο καταφυγίου και ο άλλος χτύπησε ένα μέρος κοντά σε αυτό».
Ταυτόχρονα, σημειώνει ότι, τα θύματα της επίθεσης ήταν ηλικίας 57 έως 62 ετών. Δύο επιπλέον άτομα έχουν τραυματιστεί σοβαρά.
Σημειώνεται ότι, η Κονταντίνοφκα, είναι μια βιομηχανική πόλη που βρίσκεται κοντά στον ποταμό Kryvyi Torets.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τρία πράγματα που μάθαμε από την συνάντηση Πούτιν και Σι
Πόλεμος Ουκρανία: Θα επωφεληθούμε από την εξάντληση των ρωσικών στρατευμάτων στο Μπαχμούτ
Υποδοχή με όλες τις τιμές επιφύλαξε στον Πούτιν ο Μόντι (vid)
22:24
Ποινή 18 μηνών στον οδηγό νταλίκας που πήγαινε ανάποδα στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης
22:16
«Επίθεση στον αμερικανικό λαό»: Οργή Ρούμπιο για το πρόστιμο της Κομισιόν στο «Χ»
22:08
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο δείπνο για τα 50 χρόνια του ΣΕΒΕ - Είναι ζωτική η σημασία της Βόρειας Ελλάδας
22:00