ΚΟΣΜΟΣ

«Πόλεμος» Ερντογάν - Ακσενέρ: «Το όνομά μου είναι Ταγίπ» - «Ασχολήσου με τους γλείφτες»

«Πόλεμος» Ερντογάν - Ακσενέρ: «Το όνομά μου είναι Ταγίπ» - «Ασχολήσου με τους γλείφτες»
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν AP Photo / Armin Durgut

Σφοδρές απειλές εκτόξευσε ο Τούρκος πόλεμος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της προέδρου του Καλού Κόμματος Μεράλ Ακσενέρ, που τον κατηγόρησε ότι έριξε θεμέλια σε ανύπαρκτο νοσοκομείο.

«Κυρία Μεράλ όταν εμείς λέμε κάτι πως θα το κάνουμε, το ολοκληρώνουμε. Μη με βάλεις να ασχοληθώ μαζί σου!», απείλησε ο Ερντογάν, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ.

«Να προσέχεις το όνομα μου. Με λένε Ταγίπ και το επώνυμο μου Ερντογάν. Να προσέχεις και το όνομα Ταγίπ και το όνομα Ερντογάν!».

«Ο Ερντογάν ξέρει πως δεν φοβάμαι τίποτα. Αυτός που φοβάται δεν ξεκινά αυτό το ταξίδι. Εγώ είμαι έτοιμοι, η τσάντα μου είναι στο χέρι μου. Η φυλακή στη Σηλυβρία δεν είναι κρύα. Εσύ δεν μπορείς να με απειλείς» δήλωσε η Ακσενέρ.

«Έριξαν μπετόν σε άδειο οικόπεδο, και επιχείρησαν να πείσουν την Τουρκία πως χτίζουν νοσοκομείο» τόνισε ειρωνικά η Μεράλ Ακσενέρ.

«Αν και υπήρξαν κάποιες ελλείψεις εγώ προσωπικά μίλησα με τον υπουργό μου και μου είπε πως θα παρέμβη και θα το διορθώσει. Εμείς όταν λέμε πως κάτι θα το κάνουμε το ολοκληρώνουμε κυρία Μεράλ» απάντησε ο Τούρκος πρόεδρος, παραδεχόμενος το λάθος.

«Έι κύριε Ερντογάν εσύ πρώτα να ασχοληθείς τους γλείφτες που σε έβαλαν να παίξεις αυτό το θέατρο με την τελετή και αυτούς που δίπλα σου γεμίζουν τις τσέπες τους με μαϊμού τελετές θεμελίωσης έργων» ανταπάντησε η πρόεδρος του Καλού Κόμματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ