ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Ηθοποιός έκοψε τις φλέβες του στη διάρκεια θεατρικής παράστασης

Ρωσία: Ηθοποιός έκοψε τις φλέβες του στη διάρκεια θεατρικής παράστασης
Έπειτα από την απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή του, ο Σουβάλοφ διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση Twitter

Αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό θέαμα ήρθαν οι θεατές μίας παράστασης στο θέατρο Ulan-Ude στη Ρωσία, όταν ο ηθοποιός Αρτούρ Σουβάλοφ έκοψε τις φλέβες του ενώ βρισκόταν πάνω στην σκηνή. Η κίνησή του έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας αφού, όπως είπε ο ίδιος, η διοίκηση του θεάτρου τον καταπιέζει και απέλυσε την σύζυγό του.

«Όλους τους τελευταίους μήνες προσπαθούν να με απολύσουν, να με εξευτελίσουν, να μου στερήσουν τη δουλειά μου και τον μισθό μου. Σήμερα απέλυσαν τη σύζυγό μου. Δεν μπορώ να το ανεχτώ άλλο αυτό. Δεν έχω άλλη δύναμη και άλλες επιλογές.

Παρακαλώ συγχωρέστε με. Έχω κουραστεί. Δεν έχω άλλη επιλογή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρώσος ηθοποιός. «Είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό μου» είπε, προτού κόψει τις φλέβες του.

«Θέλω να πω ένα πράγμα ακόμα: Βιάτσεσλαβ Μιχαΐλοβιτς Ντιατσένκο (καλλιτεχνικός διευθυντής) και Νατάλια Νικολάεβνα Σβετοζάροβα (διευθύντρια του θεάτρου), αυτοί είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό μου», δήλωσε ο Αρτούρ Σουβάλοφ, μπροστά στο φρικαρισμένο κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός δίνει μάχη και με τον καρκίνο. Έπειτα από την απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή του, ο Σουβάλοφ διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Τις ανατριχιαστικές στιγμές κατέγραψαν σε βίντεο άτομα από το κοινό:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ