ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρός Ισπανός ποδοσφαιριστής μετά από δολοφονική επίθεση με μαχαίρι

Νεκρός Ισπανός ποδοσφαιριστής μετά από δολοφονική επίθεση με μαχαίρι
Ο άτυχος ποδοσφαιριστής Πάκο Ναβάλ της Chipiona

Τραγωδία σημειώθηκε στην Ισπανία με 24χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχασε τη ζωή του, αφού δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι. Θύμα είναι ο Francisco («Paco») Naval Perez της ομάδας «Chipiona C.F» που αγωνίζεται στην ισπανική λίγκα Segunda Andaluza Senior. Ο Πάκο έχασε την ζωή του από μαχαιριές σε μια τυχαία επίθεση στο Κάντιθ της Ισπανίας.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται o κύριος ύποπτος για την δολοφονική επίθεση, ένας 20χρονος άντρας, ο οποίος μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχει «λευκό» ποινικό μητρώο.

Ο νεαρός άντρας φέρεται να μαχαίρωσε τον Πάκο χωρίς κάποιον προφανή λόγο, ενώ οι Αρχές έκαναν γνωστό πως δεν υπήρχουν σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών και πως όλα δείχνουν στο ότι η επίθεση έγινε εντελώς τυχαία.

Η επίθεση έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ ο άτυχος ποδοσφαιριστής «άφησε» την τελευταία του πνοή την Κυριακή, καθώς υπέκυψε στα τραύματά του.

Η ομάδα του, Chipiona C.F, απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη του ποδοσφαιριστή της:

«Δεν έχουμε λόγια, αυτό μοιάζει με εφιάλτη και δυστυχώς είναι αληθινό. Ο παίκτης μας Paco Naval Perez μας «άφησε», πέθανε νωρίς σήμερα το πρωί, ένα πρωινό που πάλευε μεταξύ ζωής και θανάτου, ο Paco ήταν μόλις 24 ετών, είχε μια ολόκληρη ζωή μπροστά του. Αναπαύσου εν ειρήνη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ