Απρόοπτο περιστατικό με τον Πιστόριους: Άνοιξε η τσουλήθρα εκκένωσης στην πτήση του
Ανανεώθηκε:
Ένα αρκετά απρόοπτο περιστατικό, έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της πτήσης του Γερμανού υπουργού Άμυνας Μπόρις Πιστόριους και της υπουργού Ανάπτυξης Σβένια Σούλτσε, προς την πρωτεύουσα του Νίγηρα.
Συγκεκριμένα, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος, κατά την προσγείωση του αεροπλάνου, άνοιξε η φουσκωτή τσουλήθρα έκτακτης εκκένωσης.
Οι δύο γερμανοί υπουργοί έφθασαν νωρίτερα σήμερα στη Νιαμέι, πρώτο σταθμό της περιοδείας τους στην περιοχή του Σαχέλ, στην Αφρική.
Εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Άμυνας υπογράμμισε ότι παρά το απρόοπτο, δεν τίθεται θέμα σε ό,τι αφορά την πτητική ικανότητα του Airbus της γερμανικής πολεμικής αεροπορίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Κατά του κλεισίματος των πυρηνικών εργοστασίων η πλειοψηφία των Γερμανών
ΚΟΣΜΟΣ
Διαρροή εγγράφου: Η Γερμανία δεν μπορεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της στο ΝΑΤΟ
ΚΟΣΜΟΣ
Ιταλία: Ρωσικό τάνκερ με υγραέριο πλέει ακυβέρνητο εδώ και ημέρες κοντά στη Μάλτα
18:55
ΚΟΣΜΟΣ
Το Πεντάγωνο ενισχύει τη δύναμη πεζοναυτών και πολεμικών πλοίων στη Μέση Ανατολή
18:44
ΚΟΣΜΟΣ
Νέα πυραυλική επίθεση του Ιράν κατά του Τελ Αβίβ - Τραμπ: «Ο πόλεμος θα τελειώσει όταν το θέλω εγώ»
18:35
ΕΛΛΑΔΑ
Έστησαν εργαστήρι καλλιέργειας κάνναβης σε διώροφη κατοικία στη Θεσσαλονίκη – Δύο συλλήψεις (pics&vid)
18:30
ΕΛΛΑΔΑ