ΚΟΣΜΟΣ

WRC: Σκοτώθηκε ο οδηγός Κρεγκ Μπριν κατά τη διάρκεια δοκιμών

WRC: Σκοτώθηκε ο οδηγός Κρεγκ Μπριν κατά τη διάρκεια δοκιμών
AP Photo/Christian Alminana

Θλίψη στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό μετά την είδηση πως ο 33χρονος επαγγελματίας οδηγός του WRC Κρεγκ Μπριν έχασε τη ζωή του.

Ο Ιρλανδός οδηγός της Hyundai Motorsport σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των δοκιμών για το ράλι Κροατίας της επόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε κολώνα, ενώ ο συνοδηγός φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του. Ο Γρκεγκ Μπριν μετρούσε 81 συμμετοχές, με το ντεμπούτο του να είναι στο μακρινό 2009. Ήταν μέλος της Hyundai Motorsport από το 2019 και θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους οδηγούς της σειράς του.

Η ανακοίνωση της Hyundai αναφέρει: «Η Hyundai Motorsport είναι βαθιά λυπημένη που επιβεβαιώνει ότι ο οδηγός Κρεγκ Μπριν έχασε σήμερα τη ζωή του μετά από δυστύχημα κατά τη διάρκεια δοκιμών πριν από τον αγώνα για το Ράλι Κροατίας. Ο συνοδηγός Τζέϊμς Φούλτον δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό που συνέβη λίγο μετά το μεσημέρι τοπική ώρα. Η Hyundai Motorsport στέλνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους πολλούς θαυμαστές του Κρέγκ. Η Hyundai Motorsport δεν θα κάνει κανένα περαιτέρω σχόλιο αυτή τη στιγμή»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ