Pentagon Leaks: Εντολή Μπάιντεν για ύψιστη ασφάλεια των απόρρητων πληροφοριών
Με εντολή του στις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, ζήτησε τη λήψη μέτρων για περισσότερη ασφάλεια των απόρρητων πληροφοριών.
Η εντολή αυτή έρχεται στον απόηχο της υπόθεσης διαρροής εμπιστευτικών εγγράφων, η οποία έχει φέρει σε δύσκολη θέση την Ουάσινγκτον εδώ και μια εβδομάδα.
"Ενώ συνεχίζουμε να καθορίζουμε την αυθεντικότητα αυτών των εγγράφων, διέταξα τις στρατιωτικές υπηρεσίες και τις υπηρεσίες πληροφοριών να λάβουν μέτρα για περαιτέρω ασφάλεια και περιορισμό της διανομής ευαίσθητων πληροφοριών, και η αρμόδια για την εθνική ασφάλεια ομάδα μας συντονίζεται στενά με τους εταίρους και τους συμμάχους μας», δήλωσε ο Μπάιντεν.
Παράλληλα συγχάρηκε τις δυνάμεις της τάξης για την έρευνά τους και τη «γρήγορη» αντίδρασή τους στη διαρροή αυτών των εμπιστευτικών εγγράφων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Pentagon Leaks: «Κι εγώ σε αγαπώ μπαμπά», φώναξε στο δικαστήριο ο εθνοφρουρός
Pentagon Leaks: Η στιγμή που το FBI συλλαμβάνει τον 21χρονο εθνοφρουρό
Στη Γαλλία τα μαύρα κουτιά του Falcon που συνετρίβη στην Άγκυρα - Το χωριό που γλύτωσε στο παρά πέντε
12:21
Χαρμολύπη στη Βηθλεέμ που γιορτάζει τα πρώτα Χριστούγεννα μετά από δύο χρόνια (pics&vid)
12:08
Χαρδαλιάς: Γιορτή της αγάπης, της συνύπαρξης και της ελπίδας, τα Χριστούγεννα
11:55
Χριστούγεννα στο σκοτάδι, στο χιούμορ και στη μαγεία: 10 εναλλακτικές κινηματογραφικές επιλογές
11:43