Δύο τραυματίες σε περιστατικό με πυροβολισμούς στην Ανατολική Ιερουσαλήμ
Ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον οχήματος στην Ανατολική Ιερουσαλήμ σήμερα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άνθρωποι, ανακοίνωσε η ισραηλινή υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων.
Η αστυνομία του Ισραήλ επεσήμανε ότι ο ύποπτος πυροβόλησε εναντίον ενός οχήματος στη συνοικία Σέιχ Τζάρα στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, όπου τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένταση μεταξύ των Παλαιστίνιων και Εβραίων εποίκων.
Η υπηρεσία ασθενοφόρων ανακοίνωσε από την πλευρά της ότι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ η αστυνομία αναζητεί τον δράστη της επίθεσης.
Σε ξεχωριστό περιστατικό, ένα σπίτι σε κιμπούτς στο βόρειο Ισραήλ έγινε στόχος επίθεσης με πυροβόλα όπλα χωρίς να υπάρξουν θύματα, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό.
ΕΛΛΑΔΑ
«Βιολάντα»: Τι δείχνει το πόρισμα του ΕΜΠ για τον διαβρωμένο σωλήνα
21:20
ΚΟΣΜΟΣ
Δημοψήφισμα για την ένταξη της Ισλανδίας στην ΕΕ τους επόμενους μήνες προανήγγειλε η πρωθυπουργός της χώρας
21:20
ΚΟΣΜΟΣ
Ο πρώην ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ Λάρι Σάμερς παραιτείται από το Χάρβαρντ μετά την εμπλοκή του στην υπόθεση Έπσταϊν
21:10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βουλή: Ψηφίστηκε το Ενιαίο Ψηφιακό Μητρώο παρακολούθησης υποθέσεων διαφθοράς
20:59
ΚΟΣΜΟΣ