ΚΟΣΜΟΣ

O πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει... χιούμορ: Κάνει κράτηση σε πελάτη ινδικού εστιατορίου

O πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει... χιούμορ: Κάνει κράτηση σε πελάτη ινδικού εστιατορίου
Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της πριγκίπισσας της Ουαλίας Κέιτ στο ινδικό εστιατόριο (Arthur Edwards/Pool Photo via AP)

Ένα χιουμοριστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να εκπλήσσει έναν ανυποψίαστο πελάτη σε ένα ινδικό εστιατόριο στο Μπέρμιγχαμ.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας ολοκλήρωναν μια επίσκεψη στο οικογενειακό εστιατόριο Indian Streatery την Τετάρτη, όταν ο διάδοχος του θρόνου ρώτησε χαριτολογώντας: «Να πάρω την παραγγελία;»

Προτού προλάβει κανείς να απαντήσει, ο Ουίλιαμ σήκωσε το τηλέφωνο και βοήθησε τον πελάτη στην άλλη γραμμή να κάνει κράτηση.

Η πριγκίπισσα Κέιτ φαίνεται να γελάει, καθώς ο Ουίλιαμ πάλευε να δώσει στον πελάτη τη διεύθυνση του εστιατορίου και έπρεπε να απευθυνθεί στον ιδιοκτήτη για βοήθεια.

«Έχουμε θέση για δύο αυτή τη στιγμή;» ρωτάει ο Ουίλιαμ τη Μίνα Σαρμά, επικεφαλής σεφ και συνιδιοκτήτρια με τον σύζυγό της Ρακές.


«Νομίζω ότι θα μπορούσες πιθανότατα να φτάσεις εδώ στις δύο και μισή. Θα ήταν εντάξει», συνέχισε ο Ουίλιαμ.

Η κράτηση κανονίστηκε με τον Ουίλιαμ να τερματίζει την κλήση λέγοντας: «Τα λέμε στις δύο και τέταρτο».

Στη συνέχεια, ολόκληρο το εστιατόριο ξέσπασε σε γέλια όταν ο Ουίλιαμ είπε στο προσωπικό:

«Μάλλον τον έστειλα κάπου αλλού στο Μπέρμιγχαμ».

Το απόσπασμα δημοσιεύτηκε στο Twitter από τη βασιλική συντάκτρια της Daily Mail, Ρεμπέκα Ινγκλις, η οποία έγραψε ότι ο άντρας στην άλλη γραμμή «δεν είχε ιδέα» ότι μιλούσε με έναν από τους πιο διάσημους άνδρες στη Βρετανία.

«Το χτύπημα είναι ότι το ζευγάρι εμφανίστηκε μισή ώρα αργότερα (αφού είχαν πάει ο Ουίλιαμ και η Κέιτ) για να φάνε και δεν είχαν ιδέα ότι μιλούσαν μαζί του», έγραψε στο Twitter και συνέχισε:

«Ακόμη και η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου νόμιζε στην αρχή ότι ο Ουίλιαμ της έκανε πλάκα και προσποιήθηκε ότι μιλούσε σε έναν πελάτη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ