ΚΟΣΜΟΣ

Στιγμιαία η επανεμφάνιση Ερντογάν - Νέες ακυρώσεις στο πρόγραμμά του

Στιγμιαία η επανεμφάνιση Ερντογάν - Νέες ακυρώσεις στο πρόγραμμά του
AP Photo/Francisco Seco, File

Το μυστήριο γύρω από την υγεία του Ερντογάν εντείνεται καθώς ο Τούρκος πρόεδρος ακύρωσε την εμφάνισή του  σε προεκλογική συγκέντρωση στα Άδανα στον απόηχο της τηλεοπτικής του εμφάνισης για τα εγκαίνια στο Ακούγιου.

Σε ανακοίνωσή της η τουρκική προεδρία αποκάλυψε ότι θα συνδεθεί μέσω τηλεδιάσκεψης στην τελετή για τα εγκαίνια μίας Γέφυρας Μαρτύρων στην περιοχή.

Κατά την on air εμφάνισή του και την ομιλία του στην τελετή για τον ανεφοδιασμό του πυρηνικού σταθμού Ακούγιου με ραδιενεργό καύσιμο ήταν εμφανώς καταβεβλημένος, ταλαιπωρημένος και ωχρός.

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Φαχρετίν Κοτζά ο Τούρκος πρόεδρος ταλαιπωρείται από ιογενή γαστρεντερίτιδα, αλλά πηγαίνει καλύτερα.

Μένει τώρα αν τι θα γίνει με την ανοικτή συγκέντρωση στη Σμύρνη αύριο και για την Κυριακή στην Άγκυρα.

Δημοσίευμα αναφέρει ότι μπορεί και να έπαθε τροφική δηλητηρίαση από κάποιο μπακλαβά που του προσέφεραν κατά την περιοδεία του στην επαρχία του Σαγγάριου. Η κυρία που του το προσέφερε είπε ότι έφαγαν και άλλοι και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Επίσης διαψεύστηκε η πληροφορία ότι έγινε προσαγωγή της.

Έντονη υπήρξε η φημολογία για καρδιακό επεισόδιο και νοσηλεία του Ερντογάν, πληροφορία η οποία επίσης διαψεύστηκε κατηγορηματικά από το περιβάλλον του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ